Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

Τζόλε για πάντα στο ΘΡΥΛΟ

... γιατί στις καρδιές του κάθε Ολυμπιακού είσαι από καιρό.

...Η Είδηση...
... ήρθε από το http://www.olympiacos.org (η συνέχεια στο σύνδεσμο), τα σχόλια πολλά ήδη στις εφημερίδες...

... να και το σχόλιο του Ευθύμη που με πρόλαβε (διάφορες αναποδιές που συμβαίνουν στη ζωή μας δε μ άφησαν να ανεβάσω ανάρτηση τις ημέρες που πέρασαν).

Ο Ευθύμης λοιπόν σχολιάζει πριν δει τη συγκεκριμένη ανάρτηση μου...

"telos kai o tzole... elpizw na mhn paei xamenos o arxigos mas opws alloi megaloi podosfairistes pou h8elan na sunexisoun na prosferoun ston olympiako mas alla den xrhsimopoih8hkan pote..... blepe zio... ble karembeu...."


Συμφωνώ μαζί σου φίλε μου, ο Ολυμπιακός πρέπει να αξιοποιεί και να επιβραβεύει όσους βοήθησαν σημαντικά ή έγραψαν τη δική τους ιστορία στην ομάδα. Και ο Τζόλε είναι ένας από αυτούς. Ένας από τους σημαντικότερους. Δεν σκέφτηκε ποτέ του να φύγει από την ομάδα, υπέγραφε λευκά συμβόλαια πριν τη λήξη των προηγούμενων, έδωσε όσα μπορούσε (και ήταν πάρα πολλά) και φεύγει όπως του αξίζει... ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ και με το κεφάλι ψηλά !!!

ΜΠΡΑΒΟ ΤΖΟΛΕ !
Σ ευχαριστώ για τις όμορφες στιγμές που μου πρόσφερες τόσα χρόνια και περιμένω τις επόμενες που έρχονται...

1 σχόλιο:

Efthymis είπε...

Χωρίς να θέλω να "κλέψω" τη δουλειά κανενός... Απλά βάζω ένα link από το άρθρο του Κ.Νικολακόπουλου στο site του Sport-fm που πιστεύω είναι ότι ταιριάζει στην περίπτωση Τζολε http://www.sport-fm.gr/article/170983