Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

Πάμε τώρα για το +12

Η πρόκριση ήρθε, έστω και στην παράταση.


Απέναντι σε μια ομάδα που αμυνόταν απ το πρώτο λεπτό και "ταμπουρώθηκε" οριστικά και αμετάκλητα όταν έμεινε (απολύτως δίκαια) με 9 παίκτες ο Ολυμπιακός κατάφερε να σκοράρει 2 φορές με 2 πολύ όμορφα γκολ του Ντιόγκο και του Ντέρμπισιρ (ή Ντάρμπισιρ, ή Ντερμπισάιρ). Όπως κι αν τον φωνάζουμε τον "Άγγλο" από τη στιγμή που μπήκε μέσα στο γήπεδο χθες, έδωσε πνοή στην επίθεση του Ολυμπιακού και απελευθέρωσε τον Ντιόγκο βοηθώντας τον να προσφέρει περισσότερα. Σίγουρα αξίζει να πάρει περισσότερες ευκαιρίες ο μικρός και αυτό το απέδειξε χθες με την πολύ καλή του απόδοση. Ο παίκτης όμως που "έβγαλε μάτια" χθες με το απίστευτο πάθος του είναι ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ... Τάσος Πάντος (οε οε οεεεε). Μόνο το γκολ έλειψε χθες από τον Τάσο για να γνωρίσει την απόλυτη αποθέωση. Αν αποφάσιζα εγώ χθες θα του έδινα τον τίτλο του MVP της βραδιάς.

Όμως η χθεσινή βραδιά έχει κι άλλους νικητές ντυμένους με ερυθρόλευκα, κάτι πιτσιρικάδες από τις Σέρρες που ξεφτύλισαν τον Ευρωπαίο πολυμετοχικό πελάτη και τον πέταξαν έξω από το μοναδικό στόχο που τους είχε μείνει και για φέτος (δυστυχώς μετά το 0-3 άρχισαν να το βαριούνται το ματς) και έκαναν τον προπονητή του να μιλάει για ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ στην ομάδα του.
Εγώ απλά θα κάνω μια σύνθεση των δηλώσεων Αντωνίου, Τεν Κάτε και λοιπών συγγενών και θα καταλήξω πως υπάρχει ποιότητα !...
... μόνο που είναι σε λάθος δραστηριότητα, γι αυτό και προτείνω γήπεδο με έδρα τις Σέρρες και δημιουργία σχολής μπαλέτου στο ... διπλανό οικόπεδο για να μπορούν να χορεύουν οι Ευρωπαίες "μπαλαρίνες".

Πάμε τώρα με το ίδιο πάθος να κάνουμε το +12 στην τούμπα, το διάλειμμα τελείωσε για φέτος.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ παιδιά και από το κύπελλο, έτσι αλλιώς δεν ήταν τίποτα σημαντικό για εσάς τους Ευρωπαίους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: