Κυριακή 15 Μαρτίου 2009

Πήρε 5 Οσκαρ στο 2ο ημίχρονο και...

... Άντε γειαααααα


Ένας πολύ κακός Ολυμπιακός στο 1ο ημίχρονο μεταμορφώθηκε μετά τις αλλαγές του Βαλβέρδε σε ΘΡΥΛΟ για 5.. ΟΣΚΑΡ.
Και ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει φέτος ότι όταν πιάνει απόδοση ανάλογη μ αυτή που είχε σήμερα από το 60 έως το 93 δεν μπορεί να τον σταματήσει κανείς.
Στο παρελθόν έχω αναφερθεί σ αυτό που όλοι βλέπουμε φέτος στην ομάδα, ότι δηλαδή έχουμε προπονητή, που ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ στον πάγκο. Σήμερα ο Βαλβέρδε το ΦΩΝΑΞΕ αυτό για άλλη μια φορά. Με 2 κινήσεις "διόρθωσε" την κακή εικόνα που όλοι είδαμε στο 1ο ημίχρονο σε μια μαγική εικόνα κι έτσι κατάφερε να διαλύσει τον αντίπαλο.
Εντυπωσιακός στο 2ο ημίχρονο ο Μπελούτσι που θα μπορούσε να μοιραστεί τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη με τους Οσκαρ και Ντέρμπισιρ (ή Ντάρμπισιρ). Ειδικά για τον Ματ (για να τελειώνουμε με την προφορά του ονόματος του) ίσως να έπρεπε να έχει πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής από τότε που ήρθε, καθώς έχει αποδείξει ότι και θέλει και μπορεί να κάνει "απόσβεση", αλλά ίσως και να παραμείνει στην ομάδα. Τώρα όσο για τον Όσκαρ... κάτι ξέρει μάλλον ο Ερνέστο και αν συνεχίσει μ αυτή την απόδοση και στα επόμενα παιχνίδια θα μας κάνει όλους να συμφωνήσουμε μαζί του.

1 σχόλιο:

Efthymis είπε...

telos kai o tzole... elpizw na mhn paei xamenos o arxigos mas opws alloi megaloi podosfairistes pou h8elan na sunexisoun na prosferoun ston olympiako mas alla den xrhsimopoih8hkan pote..... blepe zio... ble karembeu....