Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Τα ... μπατζανάκια !

Απάντηση για πολλά δίνει η αποκάλυψη που κάνει σήμερα το olympiacos24 ...

(Αναδημοσίευση από http://www.olympiacos24.gr)


PM

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πως παίρνει γραμμή ένας υπουργός από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

 

Τώρα λοιπόν εξηγούνται όλα: Τα “στραβά μάτια” για τα αίσχη σε αγώνες του ΠΑΟ, η διαρκής…σιωπή όταν οι “πράσινοι τραμπούκοι” τα σπάνε παντού – κάτω από τη… μύτη του ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΟΥ «πράσινου οπαδού», υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή – και βέβαια, το ανελέητο κυνηγητό του Ολυμπιακού και του προέδρου του!
Μετά από την έρευνα που κάναμε, οφείλουμε μια μεγάλη-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ και παράλληλα ερμηνεία πολλών συμπεριφορών των κρατικών εκπροσώπων στον κόσμο του Ολυμπιακού. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ απόψε γιατί ο Παναθηναϊκός δεν…ΑΓΓΙΖΕΤΑΙ ΠΟΤΕ από τα κυβερνητικά όργανα και την επιρροή που αυτά ασκούν ακόμα παρακάτω!



Πάμε λοιπόν να ρίξουμε τη ΒΟΜΒΑ: Η αδελφή του υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλου Γερουλάνου, Μαρίνα (δείτε τη φωτογραφία της παρακάτω), έχει παντρευτεί τον αδελφό (Βασίλη) του Γιώργου Σπηλιωτόπουλου , ο οποίος είναι μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός (ως εκπρόσωπος του Γιάννη Βαρδινογιάννη), όπως αποδεικνύει και η ΦΩΤΟ από το επίσημο site της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που παραθέτουμε παρακάτω! Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που δείχνει ΠΟΛΛΑ! Παράλληλα, ο κύριος Σπηλιωτόπουλος είναι και ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού στη Super League, μαζί με τον έμμισθο πρόεδρο της ΠΑΕ, Δημήτρη Γόντικα!
Αυτό το στοιχείο που αποκαλύπτει απόψε το olympiacos24.gr, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ καταρχήν την αδυναμία, αλλά και τη ...  (όλο το άρθρο εδώ)


Δες αυτή την ανάρτηση στη νέα ΔΥΝΑΜΙΚΗ προβολή στο



Δεν υπάρχουν σχόλια: