Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Παντού είναι Πειραιάς !


Χωρίς την (εντός Καυταντζογλείου) συμπαράσταση των οπαδών του ο ΘΡΥΛΟΣ σε λίγες ώρες δίνει  μια ακόμη μεγάλη μάχη στη Θεσσαλονίκη κόντρα στην ένωση Δόξας ΠΑΟΚ μιας και η ανακοίνωση της Τετάρτης έπιασε τόπο και έστειλε το μήνυμα στην πολιτεία να απαγορεύσει στους απανταχού Ολυμπιακούς να συμπαρασταθούν στην ομάδα.

Με το καυταντζόγλειο να θυμίζει τούμπα λοιπόν η σημερινή νίκη θα είναι μια ακόμη απάντηση προς όλους πως ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ και πως το μεγαλείο του ΘΡΥΛΟΥ δεν μπορεί να σταματήσει από μεθοδεύσεις και απαγορεύσεις.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:30, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1 και όπως μας ενημερώνει η επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας οι 18άδες είναι :

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Σέρεμετ, Δαύκο, Τριποτσέρη, Βέρτζο, Βάντερσον, Ρούτση, Αραβίδη, Τοπούζη, Λίμα, Μπριλάκη, Σικαλιά, Κατσικογιάννη, Αμπουμπακαρί, Σοϊλέδη, Στεριανό, Κουμπρόγλου, Αγγελούδη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Μοδέστο, Μανιάτης, Μακούν, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Γέστε, Μόνχε, Χαβίτο, Μιραλάς, Τζιμπούρ, Πάντελιτς.

Δες αυτή την ανάρτηση στη νέα ΔΥΝΑΜΙΚΗ προβολή στο



Δεν υπάρχουν σχόλια: