Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Να ξαναγεννηθώ μαζί σου ...


Ο Ντιόγκο Λουίς Σάντο είναι εδώ και λίγο καιρό ξανά εδώ και εμείς του ευχόμαστε ειλικρινά στο νέο του πέρασμα απ την ομάδα να μας δώσει πνοή απ την πνοή του και του αφιερώνουμε αυτό το υπέροχο τραγούδι του Ορφέα Περίδη ...



Σε πολύ λίγο ξεκινά η αναμέτρηση στο Καραϊσκάκη, αντίπαλος ο Λεβαδειακός, σ ένα παιχνίδι που φυσικά για την ομάδα δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη.

Όπως μας πληροφορεί η επίσημη σελίδα της ομάδας
"Σήμερα, Σάββατο 14/01 στις 19:30, η ομάδα μας αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Λεβαδειακό, σε αναμέτρηση που διεξάγεται στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κοστάνσο, Μέγιερι, Μανιάτης, Μέλμπεργκ, Παπάζογλου, Χολέμπας, Μαρκάνο, Μοδέστο, Ιμπαγάσα, Μακούν, Φετφατζίδης, Ορμπάιθ, Γέστε, Φουστέρ, Μόνχε, Αμπντούν, Ντιόγκο, Μιραλάς.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στρατηλάτης, Κυριακίδης Μουλόπουλος, Ζησόπουλος, Αλεξίου, Ιωάννου, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Μεντί, Κόρμπος, Ναπολεόνι, Βιάνα, Μαχαίρας, Κοιλιάρας, Ζάουι, Φαβάλι, Σουμπίνιο, Ζουρούδης, Βασιλείου, Πόποβιτς
.

Για την ΖΩΝΤΑΝΗ περιγραφή του αγώνα, πατήστε ΕΔΩ!

Τέλος να σας ενημερώσουμε ότι μετά την λήξη της αναμέτρησης θα έχετε την ευκαιρία μέσα από την ιστοσελίδα μας να παρακολουθήσετε ΖΩΝΤΑΝΑ την Συνέντευξη Τύπου του Ερνέστο Βαλβέρδε. Απλά πατήστε ΕΔΩ.
"

Δες αυτή την ανάρτηση στη νέα ΔΥΝΑΜΙΚΗ προβολή στο



Δεν υπάρχουν σχόλια: