Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Τα ΟΝΕΙΡΑ και τα ΧΑΜΟΓΕΛΑ δεν τα σταματούν οι μπόρες

Στο Θέατρο Βράχων Μελίνας Μερκούρη - Άννας Συνοδινού τα όνειρα και τα χαμόγελα των παιδιών δεν μπόρεσε να τα σταματήσει η δυνατή βροχή που ξεκίνησε κατά τις 2 το μεσημέρι και σταμάτησε (ευτυχώς) κατά τις 6 το απόγευμα. Οι εκδηλώσεις (υπό την αιγίδα του Δήμου Βύρωνα) και με τη συμβολή των ανθρώπων που δουλεύουν για "Το Χαμόγελο του Παιδιού" ή προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους κατάφεραν να κρατήσουν ζωντανό το δικαίωμα στο όνειρο και το χαμόγελο όπως έλεγε χαρακτηριστικά το "κάλεσμα". Τα παιδιά (μικρά και μεγάλα) ζωγράφισαν, έπαιξαν, χαμογέλασαν άφθονα και διασκέδασαν στις εκδηλώσεις που ξεκίνησαν από τις 10 το πρωί και τελείωσαν πριν από λίγο. Στην εκδήλωση ήταν παρών καθ όλη τη διάρκεια της και ο πρόεδρος του οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού" κ. Γιαννόπουλος.


Παρών και ο ΘΡΥΛΟΣ που μαζί με τον ΑΘΗΝΑΙΚΟ έδωσαν φιλικό αγώνα (οι ομάδες των ΦΟΒΕΡΩΝ παμπαίδων) κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.


Για την ιστορία η ομάδα του Ολυμπιακού αναδείχθηκε νικήτρια με σκορ 2-0 με δυο πανέμορφα γκολ των φοβερών και τρομερών πιτσιρικάδων !

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης και μακάρι αυτές οι εκδηλώσεις στήριξης σε οργανισμούς με ανάλογο έργο σαν αυτό του "Χαμόγελου" να μην έχουν σταματημό.

Υ.Γ. Εκεί στην ΠΑΕ ρίξτε καμιά ματιά στον "κοντούλη" με το νούμερο 20 και το μακρύ μαλλί που έβγαλε μάτια, τεράστια μπαλαδόφατσα !

Δεν υπάρχουν σχόλια: