Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Ανέστησες τον πεθαμένο

... και τώρα (νομίζει πως) είναι ζωντανός.


Οποιοσδήποτε παρακολούθησε σήμερα το ντέρμπι δεν μπορεί να μην παρατήρησε πως μια ομάδα υπήρξε στο γήπεδο για 84 λεπτά και απλά ξεχάστηκε για 6 λεπτά όπου και δέχθηκε το ενάμιση γκολ. Αυτή η ομάδα φορούσε ερυθρόλευκα και ήταν ο ΘΡΥΛΟΣ. Η ομάδα του Μιραλάς (που μοίρασε σακούλες στο 0-1) του Ιμπαγάζα του Φουστέρ και του Ερνέστο Βαλβέρδε. Η ομάδα που ήταν γενναιόδωρη και πονόψυχη και ανάστησε τους πεθαμένους και ανύπαρκτους αντιπάλους και αιώνιους πελάτες, παρά το ότι αναγκάστηκε να αγωνιστεί με 10 παίκτες για πάνω από 30 λεπτά, χάνοντας τον πολυτιμότερο αμυντικό της από τότε που τον απέκτησε. Θερμά συγχαρητήρια στον εκφωνητή της ΝΟΒΑ που (τουλάχιστον στο Α' ημίχρονο) ΔΕΝ ΕΙΔΕ την καθολική υπεροχή σε όλα τα σημεία της ομάδας μας και έβλεπε ένα ισορροπημένο ματς. Θερμά συγχαρητήρια επίσης στους διάφορους ειδικούς (της ίδιας συνομοταξίας) που είδαν τη θεαματική βελτίωση τους αιώνιου στο 2ο ημίχρονο ο οποίος   κατόρθωσε και πραγματοποίησε μόλις δύο φάσεις !!! (το γκολ και το πέναλτι-γκολ) και καμιά όταν ο ΘΡΥΛΟΣ έπαιζε με 10 παίκτες.
Αφιερώνω στους παίκτες μας, ειδικά για τα έξι λεπτά που ξεχάστηκαν, το γνωστό άσμα του τεράστιου καλλιτέχνη Στράτου Λασκαρίδη ...



... και φυσικά αισθάνομαι σήμερα ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

2 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Αν ήμουν ο Βαλβέρδε θα άλλαζα δυο πράγματα. Πρώτον δεν θα τολμούσα να βάλω τον Φετφατζίδη βασικό. Ο Βαλβέρδε έπεσε στην παγίδα και τον έβαλε.

Δεύτερον στο πρώτο ημίχρονο ελέγχω το παιχνίδι και πετυχαίνω γκολ. Τι κάνω; Προσέχω τον κώλο μου ρε Βάσκε. Πως το κάνω αυτό; Είτε βγάζοντας τον αινιγματικό Φουστέρ και βάζοντας τον Μήτρογλου, είτε βάζοντας μέσα τον Ουρτάντο. Ο Βάσκος άφησε τον Ντούντου μόνο του και οι χώροι στην μεσοαμυντική γραμμή του Ολυμπιακού θύμιζαν αεροδρόμιο.

Το θέμα είναι ότι δεν είμαι ο Βαλβέρδε.

lucozate είπε...

Μπορεί και να έχεις δίκιο σε όλα (σίγουρα στο ότι δεν είσαι ο Ερνέστο). Σαφώς ο μικρός "δεν μπήκε" καθόλου στο ματς χθες. Η μόνη μου ένσταση είναι ο Ουρτάντο, όχι γιατί αμφιβάλω για την ποιότητα και τη χρησιμότητα του, αλλά για την ετοιμότητα του, για την οποία ο Ερνέστο πρέπει να γνώριζε λίγο καλύτερα κι απ τους δυο μας. Η ουσία πάντως είναι πως παίξαμε ένα ντέρμπι, εκτός έδρας, με έναν ΠΑΟ που ήθελε ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ και αν αυτό ήταν το καλύτερο παιχνίδι του με βάση τις απαιτήσεις τότε εξακολουθώ να νιώθω ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.