Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Σταθερός και άνετος πέρασε κι από Ξάνθη


Με χαρακτηριστική άνεση και χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα, αλλά με ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ στατιστικά (ειδικά στην επίθεση) συνεχίζει την πορεία του ο φετινός ΘΡΥΛΟΣ, που δείχνει πως δεν έχει καμιά σχέση με αυτό που όλοι μας παρακολουθήσαμε πέρυσι.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, λίγο πριν την αλλαγή του Ρόμενταλ, έγραψα στο "προφίλ" μου στο RedFacebook και στο Facebook το παρακάτω κείμενο : "Λοιπόν Ερνέστο σε καταλαβαίνω απόλυτα. Όλη την εβδομάδα (να μην πω απ την αρχή της σεζόν) ακούς διάφορους να λένε πως "δεν πρέπει να καβαλήσει το καλάμι ο Γιαννάκης" και σ έχουν επηρεάσει. Παρ όλα αυτά "έπαιξες" το μικρό αφήνοντας έξω το Δανό γιατί εσύ ξέρεις καλύτερα τι γίνεται στην προπόνηση από οποιονδήποτε άλλο. Άντε λοιπόν διόρθωσε και σήμερα τα πράγματα και "δώσε την μπάλα" στο Γιαννάκη να "τσουλήσει" το ματς καλύτερα. ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ !"


Τώρα που το ματς έχει τελειώσει, θα συνεχίσω το συλλογισμό μου λέγοντας πως όπως φάνηκε κι απ το προηγούμενο πέρασμα του Ερνέστο στην ομάδα μας, ο Βαλβέρδε τελικά δικαιώθηκε από τις επιλογές του (που ακόμη κι εγώ χαρακτήριζα "εμμονές") και κατάφερε στο τέλος της χρονιάς να αποθεωθεί απ όλους μας και να γίνει σύνθημα της εξέδρας σε κάθε περσινή "γκέλα", αλλά και να τον νοσταλγούν οι διάφοροι "ειδικοί" που τώρα του βρίσκουν διάφορα ελαττώματα του στυλ ... "δεν παίζει ο Χ, ή γιατί παίζει ο Ψ".

Γι αυτό το λόγο, ΕΡΝΕΣΤΟ ΚΛΕΙΣΕ Τ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ και μην ακούς κανέναν μας. Συνέχισε όπως εσύ νομίζεις, γιατί έχεις μια διοίκηση που ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ και σου προσφέρει ότι ζητάς και το λαό του ΘΡΥΛΟΥ δίπλα σου. Και το Μάη θα είναι ωραία με την κούπα στον Περαία (και τους ... "ειδικούς" παρέα να σου γράφουν ύμνους, έχοντας ξεχάσει αυτά που σου καταλόγιζαν).

(Όλες οι φωτογραφίες, εκτός απ αυτή με το Φετφατζίδη που είναι από τη ζωντανή μετάδοση της ΝΕΤ, είναι από την επίσημη ιστοσελίδα της Σούπερ Λίγκα http://www.superleaguegreece.net)

Υ.Γ. Ελπίζω ο τραυματισμός του Ριέρα να μην είναι σοβαρός, γιατί είναι κρίμα να γκρινιάζουμε πως δεν έχουμε την ποιότητα που έχουν άλλα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και να τιμωρούμε μόνο με κίτρινη κάρτα τέτοια "μαρκαρίσματα" σαν το σημερινό του Βάλα, που κατά την άποψη μου θα έπρεπε να αποβληθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: