Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Κακός στο Α' άτυχος στο Β'

Έπιασε τα άπιαστα ο Φερνάντες στο 2ο ημίχρονο που ξύπνησε ο πολύ κακός Ολυμπιακός του πρώτου ημιχρόνου. Κι έτσι έχασε από άλλη μια μέτρια έως κακή ομάδα φέτος, τον Ηρακλή, που είχε την τύχη, αλλά και την πολυτέλεια να έχει σήμερα έναν τόσο καλό τερματοφύλακα, τον Ντάριο Φερνάντες, που πάντως στη φάση με τον Μήτρογλου (έφυγε με κάταγμα στη μύτη) έχει κάνει καθαρό πέναλτι.


Προσπαθώ να θυμηθώ έναν φετινό αγώνα του Ολυμπιακού που να ΜΗΝ έχει από 2 έως 3 αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμού.
Προσπαθώ να θυμηθώ έναν φετινό αγώνα του Ολυμπιακού που να ΜΗΝ έχει ΑΣΤΕΙΕΣ αποφάσεις της διαιτησίας.
Προσπαθώ να θυμηθώ έναν φετινό αγώνα του Ολυμπιακού που να ΜΗΝ υπάρχει πρόβλημα ακοής και γενικά επικοινωνίας είτε μεταξύ των παικτών, είτε μεταξύ παικτών και προπονητών. (Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι περιπτώσεις Μπάντοβιτς - Ντάρμπισιρ, αλλά και βέβαια Μπάντοβιτς - Ντάτολο στον αγώνα της περασμένης εβδομάδας με τον Ατρόμητο).

Ο Ολυμπιακός πρόεδρε, χρειάζεται όπως όλα δείχνουν πολλές κινήσεις τη νέα περίοδο (γιατί η φετινή ακόμη και πρώτοι να καταφέρουμε να βγούμε είναι γεμάτη από λάθη). Δε μπορεί να διαφωνήσει βέβαια κανείς στην άποψη ότι ήταν από τις πιο άτυχες χρονιές σε θέματα τραυματισμών η φετινή. Όμως τον Κετσπάγια και τον ΜπαρμπαΖήκο δεν μας υποχρέωσε κανείς να τους φέρουμε. Δικές μας επιλογές ήταν. Ελπίζω επίσης να έχεις αντιληφθεί πως ο Μπάντοβιτς είναι σοβαρός μεν, αλλά δεν είναι αυτός που θα πρέπει να οδηγήσει τον Ολυμπιακό που θα παλέψει για το επόμενο νταμπλ, ακόμη κι αν καταφέρει να "το σηκώσει" φέτος. Οι κινήσεις αυτές θα πρέπει να δρομολογηθούν από τώρα και ο προγραμματισμός της επόμενης χρονιάς θα πρέπει να μην έχει καμιά σχέση με το φετινό, γιατί είμαστε στη δυσάρεστη θέση να μην έχουμε αριστερό χαφ, δεξί χαφ, κεντρικό χαφ και όλα αυτά να αναγκάζεται να τα διαχειριστεί ένας "υπηρεσιακός προπονητής".

Υ.Γ. Κύριε Μπάντοβιτς, ο Στολτίδης είναι για εμάς τους γαύρους ένας τεράστιος μαχητής, που τόσα χρόνια έδωσε την ψυχή του (και όχι μόνο) για το ΘΡΥΛΟ. Όμως είναι πλέον κάποιας ηλικίας και δείχνει φέτος να μην μπορεί να προσφέρει όσα θέλει. Μην τον ταλαιπωρείς με ολόκληρα 90λεπτα αφήνοντας ταυτόχρονα την ομάδα με "κουτσό" κέντρο. Δώσε του λίγες ανάσες και ίσως αν τον χρησιμοποιείς λίγο λιγότερο του δώσεις το δικαίωμα να φύγει (όταν φύγει) όπως του αξίζει απ το ΘΡΥΛΟ... ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΗΤΗΣ.

1 σχόλιο:

KANTHAR0S είπε...

Ο Ολυμπιακος ειναι βαρια αρρωστος κι αν η ομαδα αυτη παρει πρωταθλημα θα φαω τις καλτσες μου.