Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Ακόμη κι αυτός ο ΚΑΚΟΣ Ολυμπιακός μπορούσε κάτι καλύτερο


Ο Ολυμπιακός χθες παρότι δεν ήταν καλός στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα θα μπορούσε να πάρει τουλάχιστον το Χ, απέναντι σε μια Μπορντώ που ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΤΙ ΦΟΒΕΡΟ !

Σαφώς και είχαμε δικαίωμα στην ισοπαλία χθες με το κακώς ακυρωθέν γκολ του Τοροσίδη στο 90' (μέχρι και οι ΣακελαροπουλοΘαναηλάκηδες έψαχναν να βρουν τι ακριβώς σφύριξε ο εικονιζόμενος κύριος στην επίμαχη φάση).


Σαφώς και μπορούσαμε ακόμη και να νικήσουμε αν είχαμε λίγη τύχη στη φάση του Μέλμπεργκ στο 5ο λεπτό αλλά και με τις 3-4 κλασικές ευκαιρίες στο τελευταίο δεκάλεπτο που (ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ) πιστέψαμε ότι μπορούμε να πάρουμε κάτι απ αυτό το ματς.

Κύριε Μπάντοβιτς, σαφώς και δε σου καταλογίζω ευθύνες για τη χθεσινή εικόνα του Ολυμπιακού, όμως οι δηλώσεις σου μου έδειξαν πως έβλεπες άλλο αγώνα απ αυτόν που εμείς είδαμε χθες. Δηλώσεις του στυλ ... "με τέτοιες εμφανίσεις δε φοβόμαστε τίποτα" δε νομίζω πως ταίριαζαν στη χθεσινή εικόνα.

Παρ όλα αυτά πιστεύω πως ακόμη και αυτός ο Ολυμπιακός που κανείς δεν έχει καταλάβει ακόμη με ποιο ακριβώς σύστημα αγωνίζεται και που στα περισσότερα φετινά ματς μας έχει απογοητεύσει μπορεί και ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, αλλά και ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΙΣ 8 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

Το κυριότερο όμως είναι όλοι μαζί να μάθουμε από τα φετινά αμέτρητα λάθη και να μην τα επαναλάβουμε του χρόνου.

1 σχόλιο:

KANTHAR0S είπε...

Καλώς σε βρήκα φίλε μου. Ο Ολυμπιακός σε τακτικό επίπεδο ήταν κάκιστος. Τι θα μπορούσε να αποκομίσει από ένα ματς που ουσιαστικά δεν θύμιζε ομάδα;

Καλή συνέχεια!