Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Σπουδαία νίκη

Νίκη κόντρα σε όλα η χθεσινή στη Νέα Σμύρνη !

Ο Ολυμπιακός χθες απέδειξε για μια ακόμη φορά πως βρίσκει δυνάμεις εκεί που δεν το περιμένεις !
Απ τον Ιούλη περιμέναμε αριστερό χαφ και τώρα που τον βρήκαμε (και δεν μπορεί να πει κανείς πως δεν έχει δώσει καλά δείγματα σ αυτά τα λίγα λεπτά που τον έχουμε δει) τον ξανά χάσαμε.
Κόντρα λοιπόν σε όλα τα προβλήματα, τα σενάρια (άλλα πραγματικά και άλλα επιστημονικής φαντασίας) ο ΘΡΥΛΟΣ καταφέρνει και μένει ζωντανός και μέσα στο στόχο.

(η φωτό είναι από την επίσημη σελίδα της ομάδας http://www.olympiacos.org)

Την εβδομάδα που πέρασε ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά. Την εβδομάδα που ακολουθεί ίσως ν ακουστούν και να γραφτούν ακόμη πιο πολλά. Ο Ολυμπιακός είναι η πιο μεγάλη και ταυτόχρονα η πιο εμπορική ομάδα στην Ελλάδα και μια απ τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη.

Άποψη μου είναι πως πολλά και σοβαρά λάθη που έγιναν φέτος, αλλά και ίσως κάποια που έχουν γίνει τις προηγούμενες χρονιές αναμφισβήτητα δεν θα πρέπει να μείνουν ασχολίαστα. Σαν οπαδός του Ολυμπιακού "από κούνια" έχω ζήσει πολλές καταστάσεις πότε ευχάριστες και πότε δυσάρεστες. Θεωρώ πως η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί φέτος είναι αναστρέψιμη και σαφώς δεν έχει καμιά σχέση με τις καταστάσεις που πέρασε η ομάδα τα "πέτρινα χρόνια", αλλά και με τις καταστάσεις που περνούν ή πέρασαν στο πρόσφατο παρελθόν άλλες μεγάλες (όχι όσο ο ΘΡΥΛΟΣ) ελληνικές ομάδες.
Όσο για τον Ερνέστο ... σίγουρα είναι από τους πιο σοβαρούς ανθρώπους που πέρασαν από το ΘΡΥΛΟ, σίγουρα έκανε πολύ καλό η παρουσία του στην ομάδα, αλλά σίγουρα αν "ανοίξει" θέμα επιστροφής του δεν θα πρέπει να γίνει σίριαλ, αλλά να τελειώσει γρήγορα ξεκινώντας όμως τη συνεργασία από τη λήξη της περιόδου και όχι από τώρα. Αυτό θα κάνει καλό και στην ομάδα αλλά και στον Ερνέστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: