Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Να καθιερωθεί η ΠΡΑΣΙΝΗ ΦΑΝΕΛΑ σε όσους μας αντιμετωπίζουν στο πρώην κάστρο μας !


Σώσαμε και την ΞΑΝΘΗ λοιπόν !

Σήμερα δυστυχώς αποδείχθηκε για άλλη μια φορά, πως αν κάποιος πίστευε στο φετινό τίτλο, αυτός ήταν ... ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ.

Φέτος ο ΘΡΥΛΟΣ μόνο μια ομάδα κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση μέσα και έξω και τη γλέντησε όπως της άξιζε. Το κακό είναι πως της χάρισε και τον τίτλο.

ΧΑΛΑΛΙ σας λοιπόν.

Εμείς κάναμε ψυχικό φέτος, σώσαμε τον Ντούσαν, το Σάντος, τον Ηρακλή, την Ξάνθη και παλέψαμε να σώσουμε και τα Γιάννενα του μουστάκια.

Και τώρα καλούμαστε να σοβαρευτούμε και να τερματίσουμε στη δεύτερη θέση με μια ομάδα που δεν έχει αρχή και τέλος, δεν έχει τακτική, δεν έχει προπονητή, δεν έχει ψυχή και ταυτόχρονα έχει και την ... ατυχία να πω? μάλλον δεν πρόκειται για ατυχία όταν σε κάθε αγωνιστική έχεις κάνα δυο τρεις θλάσεις !!!

Γι αυτό σου λέω ξέρω το φάρμακο και είναι μόνο ένα ...

ΌΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΑ PLAY OFF ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΦΑΝΕΛΑ.

Υ.Γ. Τι σκατά χημικά περιέχουν τα δακρυγόνα σας και μας διέλυσαν τα μάτια και το λαιμό?

1 σχόλιο:

KANTHAR0S είπε...

Η ομάδα απαιτεί ανανέωση και το κυριότερο φροντίδα. Όλα εξαρτώνται από την συμπεριφορά του Κοκκαλη. Αν αυτός έχει κέφια, όρεξη και λεφτά έχει καλώς. Ειδάλλως, αστα να πάνε. Έχω την εντύπωση ότι ο Σωκράτης περιμένει να δει τι θα γίνει στα play off. Αν βγεις τσου λου έχεις πιθανότητες. Αν βγεις πρωην ουεφα μην περιμενεις πολλα πραγματα. Αν δεν βγεις καν Ευρωπη, προτεινω να πάρεις αυτα τα αγχολυτικα μπαλακια που τα πιεζεις και φευγει η πιεση.