Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2009

Σημαντικές εξελίξεις στο παρά πέντε...

... ή μήπως στο και πέντε ?

Μια μέρα πριν την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ λύθηκε "κοινή συναινέσει" η συνεργασία με τον Τιμούρ Κετσπάγια, κάτι που ήταν εντελώς φυσιολογικό, μετά τις απαράδεκτες εμφανίσεις της ομάδας από την αρχή της φετινής σεζόν.

Διάβασα σήμερα στο πρωτοσέλιδο του πρωταθλητή (αυτό κι αν ήταν μήνυμα πως έρχεται η απόλυση) δήλωση του Κόκκαλη πως "ΕΓΙΝΑΝ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ... ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΥΛΟ", άρα παραδέχθηκε τα λάθη και άρχισαν οι διορθώσεις (λέγε με Τιμούρ). Το κακό είναι πως ίσως οι διορθώσεις να έρχονται κάπως καθυστερημένα με αποτέλεσμα τα λεφτά που "κερδίσαμε" από κάποιες κινήσεις που δεν έγιναν το καλοκαίρι (πχ ένας καλύτερος προπονητής, ή κάνα δυο τρεις μεταγραφές που δεν έγιναν), να τα χάσουμε από μια ενδεχομένως κακή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα.


Επειδή όμως αύριο είναι μέρα γιορτής για το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο εμείς κουνάμε σεντόνι, και είμαστε "ΘΡΥΛΟΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ" γιατί ο Ολυμπιακός είναι πάνω από προέδρους, προπονητές και ποδοσφαιριστές.

Εύχομαι στους "προσωρινούς" Μπόζινταρ Μπάντοβιτς και Ανδρέα Νινιάδη που υπηρέτησαν στο παρελθόν σ αυτό το μεγάλο σύλλογο, καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους.

Αύριο λοιπόν κουνάμε σεντόνι και δίνουμε τα πάντα από την εξέδρα για την ομάδα που όλοι αγαπάμε για να τη σπρώξουμε στη νίκη που τόσο πολύ τη χρειάζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: