Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

Στην Αθήνα για υπογραφές από το μεσημέρι ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟ ΧΑΦ

... χρησιμοποιεί με άνεση και τα δύο πόδια (και τα χέρια επίσης) "μπαλαδόφατσα" Ευρωπαίος από τα τσικό της Μπαρτσελώνας ήρθε στις 13:45 στην Αθήνα και περνάει αυτή τη στιγμή που μιλάμε ιατρικές εξετάσεις.

το 1 δις Ευρώ έφτασε το κόστος της μεταγραφής
(ο παίκτης θα εισπράξει ένα αεροπορικό ταξίδι στο μαγευτικό Πλαταμώνα, τα υπόλοιπα λεφτά θα τα πάρει ο μάνατζερ και η ομάδα του)

Το μπλογκ σας παρουσιάζει αποκλειστικά τον αριστερόδεξιό (πολυεργαλίο ο πιτσιρικάς) χαφ Αγγλικής καταγωγής με μάνα Βραζιλιάνα και πατέρα Σέρβο (έχει κι έναν πρώτο ξάδελφο Αργεντινό που ο θείος του απ το σόι της μαμάς του πήγαινε στο ίδιο σχολείο με τον Μαραντόνα).


Ο μικρός (μόλις 32 χρονών) John Papaman αποφάσισε να παρατήσει την Ισπανία και να έρθει να αγωνιστεί στη χώρα μας και στην ομάδα που αγαπά από κούνια.
Ξέρει και "δουλεύει" καλά και τα δυο πόδια, έτσι εκτός από αριστερό χαφ μπορεί άνετα να παίξει και δεξιά αν το ζητήσει ο προπονητής.
Σε δηλώσεις του στο Ελ. Βενιζέλος (αποκλειστικά στο http://thrilos-ole.blogspot.com/) είπε μεταξύ άλλων ...

... "είμαι γκαύρο"...

στη συνέχεια κατευθύνθηκε σε γνωστό διάσημο στυλίστα και ζήτησε να του αλλάξει λίγο το image προκειμένου να μοιάζει πιο πολύ στον Σεμπάστιαν Λέτο και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.

Ο μικρός John αν καταφέρει και περάσει τελικά με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις (γνωστός τρελός γαύρος ο Γιαννάκης) θα βγάλει μάτια, αφού όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας μπορεί άνετα να αγωνιστεί και σαν σέντερ φορ, αλλά μέχρι τα 13 του έπαιζε τερματοφύλακας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: