Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Παρουσίαση των φετινών μεταγραφών

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε σήμερα τα 5 φετινά αποκτήματα στην Αίθουσα «Αχιλλέας Γραμματικόπουλος» του σταδίου «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Μεταξύ άλλων ο κύριος Σωκράτης Κόκκαλης κάλεσε σε ενότητα όλο τον Ολυμπιακό "κόντρα στις προσπάθειες απαξίωσης", μίλησε για τους παίκτες που πραγματικά ασχολήθηκε η ομάδα, αλλά και για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στην Π.Α.Ε.

οι φωτογραφίες και τα αποσπάσματα που ακολουθούν είναι από το επίσημο σάιτ της ομάδας (http://www.olympiacos.org) όπου υπάρχει και βίντεο - αφιέρωμα στα νέα αποκτήματα της ομάδας...

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Δε βλέπω την ώρα να επανέλθω σε φόρμα προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει όλους τους στόχους της.»


«Θεωρώ ότι η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ο Ολυμπιακός πάντα διαπρέπει και ελπίζω ότι το ίδιο θα κάνει και φέτος σε όλες τις διοργανώσεις.»


"Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι εδώ. Οι πρώτοι μήνες ήταν πολύ ευχάριστοι. Στόχος μας είναι φυσικά η καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και η κατάκτηση των τίτλων στην Ελλάδα. Όλοι με υποδέχτηκαν ζεστά κι ελπίζω να τους δικαιώσω.»


«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που είμαι στον Ολυμπιακό. Θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της ομάδας και να την κάνουμε όλοι μαζί αυτή τη μεγάλη ομάδα, ακόμα μεγαλύτερη.»

«Είμαι πολύ ευτυχής που ήλθα στον Ολυμπιακό. Ελπίζω να κατακτήσω τα πάντα με τη νέα μου ομάδα. Όλοι με υποδέχτηκαν πολύ ζεστά εδώ και αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα τα δώσω όλα για να τα καταφέρουμε, αρχής γενομένης από το Τσάμπιονς Λιγκ που αρχίζει.»


Αυτοί οι 5 λοιπόν είναι οι φετινές μεταγραφές της ομάδας, που μαζί με τους υπόλοιπους θα προσπαθήσουν όπως λένε να πάρουν το νταμπλ στην Ελλάδα, αλλά και να κάνουν μια καλή πορεία στο Τσάμπιονς λιγκ.

Καλώς ήρθατε στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, αλλά και σε μια απ τις μεγαλύτερες της Ευρώπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: