Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

Αγγαρεία ήταν και πέρασε...


...βγήκαν, χειροκρότησαν τον κόσμο για την υπομονή που θα έπρεπε να δείξουν στη συνέχεια και κατάφεραν μετά από ένα αγχωτικό ματς να περάσουν στον τελικό που θα γίνει στις 2 Μαΐου στο Ολυμπιακό στάδιο κόντρα στην ομάδα του Ντούσαν που περιμένει αυτό το ματς για να "σώσει" μια ολόκληρη χρονιά.
Βέβαια δε λέω... κουρασμένοι ήταν, αλλά κι εμείς τρέχαμε να προλάβουμε αμέσως μετά τις δουλειές μας να δούμε λίγο μπάλα, αλλά καταφέραν τελικά να μας στείλουν εξαντλημένους στα σπίτια μας (ευτυχώς με την πρόκριση). Όσο περνούσε η ώρα (εκεί προς το 80 και κάτι) που αρχίσαμε και πάλι την "παιδική χαρά" που πολύ μας άρεσε σε όλο το πρώτο ημίχρονο (από πάγκο μέχρι και μέσα στον αγωνιστικό χώρο) ένας ήταν ο τρόμος των οπαδών στην εξέδρα του Καραϊσκάκη ... ΜΗΝ ΤΥΧΕΙ και έχουμε παράταση ! Όχι πως το φοβήθηκα το ματς... αλλά ποιος θα άντεχε να βλέπει κάτι κουρασμένα παλικάρια για άλλη μισή ώρα ?
Άσε που θ ακολουθούσε και η επιστροφή και ο Ευθύμης δεν την πολυαντέχει και βγάζει την γκρίνια του στο Facebook...

Άιντε να σοβαρευτούμε γιατί έχουμε άλλα 3-4 ματς και δεν έχω σκοπό την ημέρα του τελικού του κυπέλλου άλλα και την ημέρα της φιέστας στο Καραϊσκάκη με το Θρασύβουλο να οργανώσουμε ένα όμορφο γλέντι για τους υπόλοιπους.

ΘΕΛΩ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΝΟ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ

1 σχόλιο:

Efthymis είπε...

xmmm. Arxika 8a sou kanw agwgh dioti dhmosieueis euasi8hta proswpika dedomena... Loipon pera apo thn plaka
Shmera eginan 1 dusaresto kai polla euxarista pragmatakia...
Exoume kai leme... O olympiakos exase...auto einai to dusaresto... ta euxarista twra... Epai3an oloi oi katw twn 18 shmera...2on oloi oi upoloipoi den kerdisan opote de 8a mou spaei kaneis ta neura meta :P Akolou8ws pame sta shmantika... A) 8YRA 23 SEIRA 8 8ESH (nomizw) 19 ka8ontai duo omorfa matia... Ayta ta matia exoun onoma to opoio einai Nantia... B) 8a ta 3anadoume auta ta uperoxa matia sth fiesta C) 8a ananewsoun to diarkeias auta ta matia D) einai kai geitonaki...
Symperasma... HTAN ENA POLY OMORFO APOGEYMA SHMERA!!!