Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

Ώρα να τελειώνουμε....

... η υπομονή έχει και όρια !
Αυτό το έργο πόσες φορές θα το δούμε ακόμη για φέτος?...

(η συνέχεια ... στην πηγή του ρεπορτάζ, στο http://www.championsday.gr)

Τη μία περιμένω τη γυναίκα του, την άλλη περιμένω τον ημιτελικό, την τρίτη περιμένω τον τελικό...

... Ερνέστο λυπάμαι που θα στο πω, σε θεωρώ καλό προπονητή, θεωρώ πως πρόσφερες πολλά φέτος στον Ολυμπιακό κι έχεις πολλά ακόμη να προσφέρεις αν τελικά παραμείνεις, αλλά φοβάμαι πως θα επιβεβαιώσεις την αναφορά μου σε ανάρτηση μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην τούμπα, ότι δηλαδή ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΊΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ !

Επίσης θέλω να σου πω πως αν ήσουν... γκόμενα μου... θα είχα βρει κι άλλη εδώ και καιρό !

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΑΜΕΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΜΕ ΨΕΥΤΗ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ... ΦΕΥΓΕΙΣ.

Υ.Γ. Διευκρινίζω για να μην παρεξηγηθώ πως είμαι απ αυτούς που σε γουστάρω στην ομάδα, όμως αν δε θες εσύ μια, εγώ δε σε θέλω 10.

1 σχόλιο:

Efthymis είπε...

Ρε δεν πα να φυγει... ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΤΑΚΑΡΟΣ... ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΩ... καλος κακος δεν εχει σημασια... ο ανθρωπος αυτος εκανε δουλεια στον ολυμπιακο αλλα εκτος γηπεδου... στην προπονηση... ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο ΥΠΝΟΣ.... ελεος... κρατηστε τον για κοουτς και φερτε πισω το ΛΕΜΟΝΗ για manager (βλ. Sir Alex... Στην τελικη τις μεγαλυτερες %^$#@!# τις εχω νοιωσει με τον τακη προπονητη... 1-4 στη λεωφορο, 6-2 τη λεβερκουζεν, 2(!!) διπλα στην ευρωπη... αλλα το σημαντικοτερο παιχνιδι με τον τακη στον ολυμπιακο... και η μεγαλυτερη ικανοποιηση που ενοιωσα ηταν στη μαδριτη... μπορει να εχασα αλλα αυτο που ενοιωσα οταν στο 70 φωναζε το ονομα του καζιγιας λες και επαιζαν με την μεικτη κοσμου και τους εσωσε απο διαλυση... Γιαυτο σου λεω ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΤΑΚΑΡΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ