Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

Τέλος το πρωτάθλημα...

... πάμε για το κύπελλο τώρα.

Έκλεισε με μια μέτρια εμφάνιση αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορούμε να θυμόμαστε ακόμη κι από ένα μέτριο ματς. Ένας παίκτης που ήρθε δανεικός στην ομάδα έδειξε για μια ακόμη φορά πως "το χει το γκολ" και το χθεσινό ήταν το καλύτερο που έβαλε σ αυτό το (ελπίζω όχι σύντομο) πέρασμα του απ το "λιμάνι".
Ποιος αμφιβάλει από την εικόνα που μας έχει δείξει σ αυτά τα λίγα λεπτά συμμετοχής του, ότι ο Ματ Ντέρμπισιρ είναι παίκτης που χρειάζεται ο Ολυμπιακός για την επόμενη χρονιά (και όχι μόνο)?
Ποιος δεν πιστεύει πως άξιζε αυτός ο "πιτσιρικάς" περισσότερα λεπτά συμμετοχής από πολλούς άλλους?

Είδα στο http://www.olympiacos.org την "περιγραφή" του χθεσινού ματς και δεν έχω να προσθέσω κάτι σ αυτά που γράφονται. Μόνο ένα σχόλιο για τη "λεζάντα" που "περνά" στη φωτογραφία του Ντέρμπισιρ έχω να κάνω...

... και θα το κάνω συγκρίνοντας απλά τις δυο παρακάτω φωτογραφίες (ίσως να παρατηρήσετε κι εσείς αυτό που παρατήρησα κι εγώ).


Πάντως εγώ βλέπω... τους δυο παραπάνω πρωταγωνιστές να σηκώνουν χέρι προς το... Θεό, με μια διαφορά !
Ο πρώτος (στην πάνω φωτογραφία) το σηκώνει, κοιτάει τον Ερνέστο και του λέει "ο Θεός θα σε τιμωρήσει".
Ο δεύτερος (στην κάτω φωτογραφία) απλά κοιτάζει τον "Έλληνα φωτογράφο με ... 6 γράμματα" (ποιος να ναι ρε?) και του ζητά να τον βγάλει μια Θεϊκή φωτογραφία δείχνοντας κι αυτός το Θεό με τα δυο του χέρια.

(Κουίζ : ποιος πανηγυρίζει από τους δυο ?)

Αλλά ας μην γκρινιάζουμε άλλο, το εισιτήριο το πήραμε (ΘΥΡΑ 22) και η μέρα του τελικού πλησιάζει.
Ερνέστο μου, μια υποχρέωση σου έμεινε πριν φύγεις (όπως όλα δείχνουν), φρόντισε να εκμεταλλευθείς όλο το δυναμικό που έχει η ομάδα και να φύγεις νταμπλούχος κι επιτυχημένος. απ το ΘΡΥΛΟ. Πάντως αν τελικά μείνεις, πιστεύω πως του χρόνου πάλι πανηγύρια θα έχεις.

Υ.Γ. Ρίξτε και μια ψήφο για τα δευτερότριτα στο γκάλοπ δεξιά, τζάμπα είναι (όχι για μένα, για τη φουκαριάρα τη ... Λάρισα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: