Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009

Έκανε τα εύκολα δύσκολα

Σ ένα ματς που θα μπορούσε να "καθαρίσει" από το 1ο ημίχρονο ο χθεσινός Ολυμπιακός κατάφερε να μας αγχώσει και τελικά να πάρει τη νίκη με το φτωχό 2-1. Φρόντισε βέβαια ο Κουτσιανικούλης με την παρέα του να κάνουν τη χθεσινή μέρα μας ακόμη πιο ευχάριστη στέλνοντας τον πολυμετοχικό πελάτη ακόμη πιο χαμηλά στη βαθμολογία.
Αλλά ας έρθουμε στο δικό μας αγώνα, τα προβλήματα των δευτεροτριτοτέταρτων με τις μεταγραφάρες τους που δεν τους βγήκαν, με τους θυμωμένους τεχνικούς διευθυντές και προπονητές και με τη γνωστή καραμέλα στο στόμα τους, είναι θέματα για δική τους αυτοκριτική.


Εμείς μπορούμε να ασχοληθούμε με τα δικά μας, ειδικά όταν η διαφορά στη βαθμολογία είναι τέτοια που ΔΕ ΧΩΡΑ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 13 ΧΡΟΝΙΑ.

Κι έρχομαι στην ουσία.
  • ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ η "παιδική χαρά" στην άμυνα όταν το σκορ δεν είναι ασφαλείας (σκορ ασφαλείας θεωρείται ένα σκορ με 5 γκολ διαφορά). Η διοίκηση οφείλει να φτιάξει ειδικό χώρο για να νιώθει ο αμυνόμενος ποδοσφαιριστής ή ο τερματοφύλακας ευχάριστα και άνετα κατά τη διάρκεια της άσκησης αυτής.
  • Πρόεδρε η ομάδα χρειάζεται ΑΜΕΣΑ ένα παίκτη να "δίνει ανάσες" στον Ντιόγκο αν θες (που σίγουρα θες) αυτός ο παίκτης - μεγάλη επένδυση για το θρύλο να μην κοστίζει σε 2 χρόνια τα μισά λεφτά από όσα αξίζει τώρα. Αν συνεχίσει να αγωνίζεται ο Ντιόγκο σε τέτοιους ρυθμούς και να τρώει σε κάθε αγώνα τόσες κλοτσιές φοβάμαι πως η κατάληξη δε θα είναι καθόλου καλή ούτε για το ΘΡΥΛΟ ούτε για τον ίδιο τον παίκτη.
  • Προς κύριο Ερνέστο Βελβέρδε ... Ο Όσκαρ ότι είχε να μας δείξει από το πλούσιο ταλέντο του το έδειξε. Ας αφήσουμε την ομάδα να παίζει με 11 παίκτες.
  • Προς κύριο Ερνέστο Βαλβέρδε και κύριο Πρόεδρο... Ο Χρηστάκης δείχνει πολύ κουρασμένος στα τελευταία 20 ματς. Μόνο εμείς το βλέπουμε αυτό?
  • Προς κύριο Ερνέστο Βαλβέρδε ... Μεσοβδόμαδα να πηγαίνεις τους αμυντικούς σε μια παιδική χαρά να ξεφεύγουν λίγο για να μην έχουν ανάγκη από τακουνάκια και τριπλίτσες κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Καμιά φορά μπορεί να μας στοιχίσει.
  • Προς όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού... Μου αρέσει το θέαμα, τρελαίνομαι για τακουνάκια για ψαλιδάκια για φαντεζί ενέργειες, για γκολάρες δύσκολες, αλλά αυτό που με τρελαίνει πιο πολύ είναι να βλέπω τον αντίπαλο να τρώει πολλά γκολ... άρα πρώτα εξασφαλίζουμε τα πολλά γκολ με απλό ποδόσφαιρο που πολύ καλά το γνωρίζεται όπως μας έχετε δείξει και μετά με φωνάζετε για τα υπόλοιπα.
Όλα τα παραπάνω η καλύτερη στιγμή για να τα σκέφτεστε είναι τώρα που η διαφορά είναι στους 12 βαθμούς και είναι στο χέρι σας όπως φαίνεται να τελειώσετε αυτή τη χρονιά με διαφορά 20 βαθμών αρκεί να δείξετε την απαραίτητη σοβαρότητα ως το τέλος.

ΤΟΤΕ και ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ... ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ.
Εγώ ένας απλός Ολυμπιακός από κούνια είμαι, αλλά νομίζω πως αυτά τα σκέφτονται όλοι όσοι γουστάρουν το ΘΡΥΛΟ ... ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ.

Προς killer Ντάρκο...
(η φωτογραφία είναι "κλεμμένη" από το www.olympiacos.org, την επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού)

... Ντάρκο ξέρεις πόσο σε λατρέψαμε όλοι εμείς στο ΘΡΥΛΟ. Γι αυτό και η συγκίνηση σου χθες την ώρα που όλο το γήπεδο σε αποθέωνε για άλλη μια φορά ήταν ΜΕΓΑΛΗ. Αυτός ο τίτλος θα είναι αφιερωμένος σε σένα, επίσης να ξέρεις πως κανείς ερυθρόλευκος δε θα ξεχάσει ποτέ τη μεγάλη σου προσφορά στον Ολυμπιακό, αλλά και στο ποδόσφαιρο παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: