Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

Καθόλου πονόψυχος ο ΘΡΥΛΟΣ

Δε λυπήθηκε τη ... "φουκαριάρα τη μάνα τους" ούτε χθες ο ΘΡΥΛΟΣ.

Βρίσκω πολύ εύστοχο το πρωτοσέλιδο του "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ" σήμερα, καθώς ο ΘΡΥΛΟΣ χωρίς οίκτο πήρε και χθες αυτό που εδικαιούτο.


Κόντρα σε μια ομάδα που πάλεψε με το γνωστό πλέον τρόπο ο ΘΡΥΛΟΣ πήρε ΠΑΝΑΞΙΑ νίκη και απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι είναι το αφεντικό για τον τίτλο και φέτος, γιατί διαθέτει παίκτες που ξέρουν να τα βγάζουν πέρα στα δύσκολα.
Ο Ολυμπιακός συνάντησε χθες στις Σέρρες:
  • μια (ακόμη μια δηλαδή) εξέδρα που σε κάθε σφύριγμα του διαιτητή ούρλιαζε και πετούσε φωτοβολίδες και διάφορα άλλα αντικείμενα που δε βοηθούν με κανένα τρόπο στην ποιότητα του αθλήματος.
  • έναν αντίπαλο πάγκο με "αγανακτισμένους" που τραβούσαν τα μαλλιά τους σε κάθε σφύριγμα του διαιτητή. ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ Η ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ και ο πολύ καλός ηθοποιός ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ έριχνε "κουτουλιά" στον Αντώνη (χρόνια πολλά Αντώνη) και αμέσως μετά έπεφτε κάτω ΔΗΘΕΝ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟΣ μπροστά στα μάτια του βοηθού και του διαιτητή.
  • τους ποδοσφαιριστές μιας ομάδας που παλεύοντας για τη σωτηρία της, αδιαφορούσαν πλήρως για τη σωματική ακεραιότητα του αντιπάλου - συναδέλφου τους παίζοντας βρόμικα και αντιαθλητικά σε πολλές περιπτώσεις, αλλά παρ όλα αυτά ΚΑΙ η ομάδα αυτή τελείωσε τον αγώνα με 11 παίκτες.
  • μια διαιτησία που επέτρεψε αυτό το αντιαθλητικό παιχνίδι βγάζοντας όμως με απίστευτη ευκολία την κίτρινη κάρτα στον ΝΤΙΟΓΚΟ επειδή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από υπόδειξη οφσάιντ.
ΟΧΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ


ΔΕ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΑΣ


ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.


Η απάντηση του θρύλου κάθε Κυριακή στα γήπεδα με το Λέτο, το Γκαλέτι, τον Μπελούτσι, τον Ντιόγκο, τον Ντουντού, τον Τοροσίδη, τον Τάσο Πάντο, τον Αβραάμ, τον Αντώνη και όχι με ονόματα που ήρθαν με τυμπανοκρουσίες το καλοκαίρι που πέρασε αλλά σκουπίζουν διακριτικά τους αντίπαλους πάγκους και παίζουν σε αγώνες κυπέλλου με μικρούς αντιπάλους και πανηγυρίζουν με τρέλα πιθανό γκολ τους, ή ήδη έφυγαν με μεταγραφή για τα ξένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: