Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2008

Το παράθυρο άνοιξε, κάποιος να κλειδώσει τις πόρτες...

... της αυθαιρεσίας και της κατάργησης όλων των κατακτήσεων των εργαζομένων από τις 18 Οκτώβρη του 1981 έως τη στιγμή που η ενορχηστρωμένη επίθεση άρχισε.

Και δεν μπορεί να μην είναι "στημένο" το παιγνίδι όταν σήμερα τα δελτία ειδήσεων των 8 (μαζί με τον νομάρχη - παντογνώστη και λοιπούς παρατρεχάμενους) τάσσονται πλέον ανοιχτά υπέρ της κατάργησης την αργίας της Κυριακής διότι (όπως ισχυρίζονται) σήμερα όλος ο λαός της βγήκε τρέχοντας για ψώνια !!!

Άρα αγαπητοί φίλοι μου αν κατάλαβα καλά ... είχατε πολλά λεφτά στην άκρη και περιμένατε τη σημερινή μέρα για να τα καταναλώσετε. Επίσης ο λόγος που δεν ψωνίζατε όλη τη χρονιά είναι ο φόβος σας για τους "ταραξίες" και όχι το ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΒΑΘΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ και σας αφαιρεί το "μεροκάματο" που με δυσκολία βγάζετε.

ΌΧΙ !!!
δε φτάει ο λογαριασμός της ΔΕΗ, το ΕΝΟΙΚΙΟ, η ΑΣΦΑΛΕΙΑ, το ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ο ΦΟΡΟΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, τα ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, τα ΔΙΟΔΙΑ σε μια εθνική οδό τουλάχιστον επικίνδυνη, το ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, και άλλα ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΛΠΑ που σίγουρα ξέχασα να αναφέρω, αλλά όλοι τα γνωρίζουμε...

... που δεν σ άφηναν να βγεις με χαρά για ψώνια.
Βρέθηκε ο ένοχος για το "καθεστώς ΜΙΖΕΡΙΑΣ" που σε έχουν καταντήσει !!!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ.

Και να αφήσεις τις δικαιολογίες ότι δήθεν αυτό εξυπηρετεί τις πολυεθνικές εταιρείες και τα πολυκαταστήματα σε βάρος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων αλλά και των εργαζομένων σε αυτές.

Το παράθυρο άνοιξε... είναι καιρός να σηκωθούμε από τον καναπέ και να αγοράσουμε κλειδαριές ασφαλείας για να σώσουμε ότι μπορούμε από τις κατακτήσεις μας όσο προλαβαίνουμε.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΩΣ ΕΔΩ Η ΚΟΡΟΪΔΊΑ
από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ! Έχουμε κρίση και δεν χρειαζόμαστε την άποψη του κάθε μαϊντανού για θέματα που μας αφορούν. Αλλάξτε καλεσμένους, τους βαρεθήκαμε.

Υ.Γ. Όχι άλλο Άδωνη !

1 σχόλιο:

molemou είπε...

χρόνια καλά, χαρούμενα, ευτυχισμένα!