Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008

Σαρωτικός και πάλι με τον 12ο παίκτη στο πλευρό του

Ένα χορταστικό 2ο ημίχρονο (μετά το αγχωτικό 1ο) μας χάρισε και πάλι ο "Ευρωπαίος ΘΡΥΛΟΣ".
Σάρωσε την 3η στη βαθμολογία της bundesliga ΧΕΡΤΑ βάζοντας 4 γκολ σε μόλις ένα ημίχρονο (τι κακό κι αυτό να πετάμε στα σκουπίδια ένα ολόκληρο ημίχρονο σε κάθε αγώνα?)

(η βαθμολογία είναι απ το www.contra.gr)


Οι "Γερμανοί" ήταν καλύτεροι στο 1ο ημίχρονο, αλλά βρήκαν μπροστά τους έναν Γίγαντα Αβραάμ Παπαδόπουλο που και χθες απέδειξε με την εμφάνιση του ότι δίκαια ο Ολυμπιακός πάλεψε και τελικά τον απέκτησε το καλοκαίρι που μας πέρασε.
Αξίζουν συγχαρητήρια και στους περίπου 200 Γερμανούς οπαδούς που βρέθηκαν δίπλα στην ομάδα τους, αλλά δεν παρέλειψαν να σηκώσουν ένα πανό για τον Αλέξη που έφυγε άδικα πριν από μερικές μέρες.

Στο 2ο ημίχρονο όμως ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στη Χέρτα. Τότε ανέλαβαν "δράση" οι "ταραξίες" Ντουντού, Μπελούτσι, Ντιόγκο, Λέτο (εντυπωσίασε αμέσως μόλις μπήκε) και με συνοπτικές διαδικασίες μετέτρεψαν το βράδυ μας σε "νύχτα πάρτι", έχοντας μάλιστα μια διαιτησία το λιγότερο "εχθρική".


Εντυπωσιακή (και χθες) η απουσία της αστυνομίας από το γήπεδο. Νομίζω πως όλοι τους είχαν αναλάβει τη φύλαξη του δέντρου στην Αθήνα. Το έχει βάλει στόχο ο Δήμαρχος να μην του το κάψουν πάλι. Λέτε να πετύχει κι αυτό το στόχο? Γιατί σε όλα τα υπόλοιπα ... πετυχεσιά μεγάλη έχουμε !!!

ΕΔΩ ΚΑΗΚΕ ΟΛΗ Η ΗΛΕΙΑ...ΤΟ @@@@ΔΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ??? !!!!

1 σχόλιο:

pavlos είπε...

Δεν έχω σχολια...
Η ομαδάρα μας πεταει αυτη τη στιγμη...

ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΣ 7