Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

ΘΡΥΛΟΣ με σφραγίδα Ερνέστο Βαλβέρδε και ...

... με πάθος των λάτιν Μπελούτσι και Ντιόγκο.

ΝΑΙ !
Έτσι ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό.
Να πνίγει τον αντίπαλο, να του καταστρέφει το παιχνίδι και μετά να τον συντρίβει.
Ο Ολυμπιακός του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι γεγονός !
Ακριβώς έτσι περιέγραφε ο προπονητής μας τον τρόπο που θέλει να αγωνίζεται η ομάδα μόλις βρει το δρόμο της. Όλες οι συνεντεύξεις του και όλα τα ρεπορτάζ από το καλοκαίρι αυτό μας έλεγαν. Ήθελε την ομάδα να πρεσάρει ασταμάτητα και να ξεκινά να αμύνεται από την επίθεση κι αυτό σίγουρα το έχει καταφέρει στα παιχνίδια με ΠΑΟΚ, Ηρακλή, Μπενφίκα και Πανιώνιο. Σε τέσσερα συνεχόμενα ματς, έχοντας απόντες κάποιους από τους βασικούς παίκτες (π.χ. Λεονάρντο, Στολτίδη) και εφαρμόζοντας και "rotation" παρακαλώ !!! ο Ολυμπιακός έδειξε πως ...

...ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ.

Υπάρχει σχέδιο, με αρχιτέκτονα τον Ισπανό προπονητή και καλό υλικό. Υπάρχει μελέτη στις κινήσεις που προηγήθηκαν κι αν αυτές είχαν γίνει λίγο πιο έγκαιρα ο Ολυμπιακός δεν θα είχε αποχαιρετήσει το Τσάμπιον Λι (μ αρέσει πολύ ο τρόπος που το προφέρει ο γνωστός σχολιαστής του πολυμετοχικού πελάτη), υπάρχει θέληση για διάκριση σε Ελλάδα και Ευρώπη και αν η ομάδα συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς και με τις κατάλληλες προσθήκες το Γενάρη τότε όλοι θα μιλάμε στο τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν για μια πολύ πετυχημένη πορεία από μια ομάδα που έχει ουσία στο παιχνίδι της αλλά μπορεί να προσφέρει και θέαμα ταυτόχρονα. Γιατί όλοι εμείς που πληρώνουμε εισιτήριο σ αυτές τις δύσκολες εποχές ή αράζουμε στον καναπέ μας να δούμε ποδόσφαιρο, σίγουρα δεν ικανοποιούμαστε με το γνωστό "τσούκου τσούκου ball", αλλά γουστάρουμε να βλέπουμε το Μπελούτσι με το Ντιόγκο να κρύβουν τη μπάλα και να την εμφανίζουν μέσα στα δίχτυα του οποιουδήποτε αντιπάλου όσο πιο πολλές φορές μπορούν.
Γουστάρω να βλέπω το θρύλο να βάζει κάθε αγωνιστική από τέσσερα και πάνω, να φωτογραφίζω το ταμπλό και να κάνω μια συλλογή από ταμπλό για όλα τα γούστα.
Για σήμερα σας έχω Πανιώνιο...

και βέβαια έχω θυμώσει λίγο που αντί να γράφει 4-0 έγραψε 4-1 αλλά όλοι μας κάποιες στιγμές μετά από την πίεση της καθημερινότητας θέλουμε και λίγο ... παιδική χαρά.
OK παιδιά, επιτρέπεται η παιδική χαρά σε κάθε ματς μετά το 6ο γκολ, ακόμη κι αν γίνεται από παικταράδες της κλάσης του Αβραάμ Παπαδόπουλου που ξαφνικά εκείνοι που τον ήθελαν το καλοκαίρι αλλά δεν κατάφεραν να τον αποκτήσουν τώρα έχουν το θράσος να τον αποκαλούν "παλτό". "Παλτά" (ετοιμάζω αφιέρωμα) φορέσαμε στο παρελθόν κι εμείς όπως όλες οι Ελληνικές ομάδες άλλωστε, αλλά φέτος ο Ολυμπιακός αναμφισβήτητα έκανε μεταγραφές ουσίας αλλά και... Μαγείας !!!
Βιντεάκι με μαγικά του χθες ακολουθεί αναρτημένο στο you tube από την αφεντιά μου και φτιαγμένο από τα χεράκια μου...

Υ.Γ. Τα κατάφερε ο πατέρας του Ευθύμη. Γλύτωσε τι στιγματισμό πιθανού αποτυχημένου αποτελέσματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: