Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2008

Τζάμπα ήττα

Σ' ένα μέτριο ματς, μέσα σ ένα καυτό γήπεδο που μεγάλες Ευρωπαϊκές δυνάμεις έχουν συντριβεί στο παρελθόν,ο Ολυμπιακός ενώ μπορούσε να φύγει ακόμη και με τη νίκη, έπαιξε με σύστημα Ρεχάγκελ και έκανε αλλαγές σε στυλ... Ντούσαν.
Ο Ολυμπιακός έχασε το παιχνίδι δεν το κέρδισε η Γαλατά.
Δεν έχει καμιά σημασία το πέναλτι που δε σφυρίχτηκε, ούτε το γκολ που δεν μπήκε στο 90φεύγα. Τον αγώνα μπορούσαμε να τον κερδίσουμε και χωρίς αυτά.
Βέβαια το φαβορί σήμερα ήταν η ομάδα που έπαιζε στο γήπεδό της και για όσους δε θυμούνται έχει σηκώσει ένα κύπελλο ΟΥΕΦΑ κι ένα ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ, όμως σήμερα έγιναν λάθη, υπήρχαν παίκτες που ήταν εκτός κλίματος, αλλά υπήρχε και το φάντασμα του Ντούσαν που θέλει τις αλλαγές να γίνονται μετά το 75' (εκτός αν ο παίκτης που θα μπει είναι ο ... Χούτος της εποχής Ματζουράκη ή ο Καστίγιο της εποχής Ντούσαν, οπότε το 91' είναι το κατάλληλο λεπτό για αλλαγές). Όμως κύριε Βαρβέρδε παρά το ότι σε συμπαθώ και μ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι, παρά το ότι είναι ακόμη αρχή και τίποτα δεν έχει χαθεί όσον αφορά το ΟΥΕΦΑ, θέλω να σου θυμίσω πως ...
...Ο Κοβάσεβιτς δεν είναι Χούτος !!!

Υ.Γ. Δεν θέλω κλάματα από τους ΜενιοΣωτηρακοπουλοΘαναηλάκιδες για την ήττα, όλοι γνωρίζουν τι κασκόλ φορούν όταν κρυώνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: