Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2008

Που είναι η μπάλα.... ΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟ

Αυτός ο Θρύλος ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ !
Χθες ζήσαμε όλοι μαγικές στιγμές από τον Γκαλέτι, τον Ντιόγκο, τον... πιτσιρικά Παπαδόπουλο που μπήκε στο ματς και φρόντισε να μας κάνει να ξεχάσουμε προσωρινά τον τραυματισμό του Ντουντού (τον έχουν τσακίσει στην κλοτσιά και όχι μόνο αυτόν).
Τελικά ... όσο περνάει ο καιρός αρχίζω να πιστεύω πως ο Ερνέστο μας κάνει πλάκα (στους αντιπάλους μάλλον περισσότερο) αφήνοντας τον Killer Ντάρκο (σιγά μην τον ξεχνούσα) στον πάγκο μέχρι το 60'. Ο Κοβάσεβιτς είναι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ επιθετικός που έχει περάσει από την Ελλάδα και είναι και σε δαιμονιώδη φόρμα γι αυτό και ο Ερνέστο τον κρατάει για έκπληξη. Για να μπούμε και στην ουσία του χθεσινού ματς, μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και αυτή ήταν οι ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΘΡΥΛΟΣ (που έχει και νέο χορηγό τη Φλάι Εμιράτες, ή Φλάι Εμιρέιτες, ή Φλάι Εμιρέιτς τέλος πάντων) . Η ανύπαρκτη και χθες ΑΕΚ ήταν ότι πρέπει για να μας κάνει να περάσουμε ένα ευχάριστο απόγευμα στο Καραϊσκάκι. Η ΑΕΚ που ίσως να έπρεπε να παίζει με 10 παίκτες από το 30, καθώς η πρόθεση τιμωρείται Κύριε Βασάρα, έπαθε μια ταραχή στο 5λεπτο που ο ΘΡΥΛΟΣ έκρυψε την μπάλα, δηλαδή ακριβώς τη στιγμή που μπήκε μέσα ο killer Ντάρκο. Εγώ βέβαια την ήθελα έτσι την ΑΕΚ, με 11 παίκτες, με τον Κυργιάκο λυσσασμένο και μέσα στο γήπεδο. Έτσι έχει μεγαλύτερη αξία η νίκη, αλλά και πιο πολύ πόνο για τον ηττημένο.
Όσο περνάει λοιπόν ο καιρός διακρίνω πως το σύστημα που θέλει να περάσει ο Βαλβέρδε, με πίεση ψηλά και πολύ τρέξιμο, ταιριάζει "γάντι" σ' αυτό τον νέο φετινό Ολυμπιακό. Έφτιαξα ένα βιντεάκι με σκηνές που τράβηξα από τη θύρα 23 και πρόσθεσα τα 2 υπέροχα (για άλλη μια φορά) γκολ του χθεσινού αγώνα. Αξίζει να το δείτε. Περιμένω τις απόψεις σας για την εικόνα που έχει δείξει ο Ολυμπιακός φέτος (έστω και με καθυστέρηση που ίσως μας βγει σε καλό στο ΟΥΕΦΑ, αν και στοίχισε το champions league).

Δεν υπάρχουν σχόλια: