Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2008

Σούπερ Γκαλέτι, Σάρωσαν οι παμπαίδες (6-2 τον Πανιώνιο) σε καλό δρόμο Ηρακλής και Ο.Φ.Η.

Ο θρύλος αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο στο 2ο ημίχρονο κατάφερε να κερδίσει το ντέρμπι με τον Πανθρακικό με 2-0. Εντυπωσιακός για μια ακόμη φορά ο Γκαλέτι, που παρά το χαμένο πέναλτι πήρε την ομάδα στην πλάτη του θυμίζοντας στους υπόλοιπους που είχαν το μυαλό στην Τουρκία, πως υπήρχε και σήμερα αγώνας . Ανέβηκε ο θρύλος με την είσοδο του Μπελούτσι.
Ακολουθεί ένα βιντεάκι με τα γκολ του Γκαλέτι (το 2-0 τραβηγμένο από τη Θύρα 23).Αλλά αυτά δεν είναι τα μόνα σημαντικά γεγονότα της αγωνιστικής.

Συνεχίζουν την εντυπωσιακή τους πορεία προς τη Β' Εθνική ο Ηρακλής του Μάκη και οι ακαδημίες της Παιανίας στην Κρήτη. Άντε με το καλό παιδιά.

Και μιας και μιλάμε για παιδιά,
ΣΑΡΩΤΙΚΟΙ οι πιτσιρικάδες του θρύλου στο πρωτάθλημα,


Έφυγαν νικητές με το ευρύ 6-2 επί του Πανιωνίου. Κρίμα που το δεύτερο ημίχρονο δεν κατάφερα να το παρακολουθήσω λόγω του ... ντέρμπι με τον Πανθρακικό γιατί έχασα τα 4 από τα έξι γκολ. Δύο φωτογραφίες από την είσοδο των ομάδων. Σε κύκλο ο Ηλίας Μαρουδιάς (ο νέος Νικοπολίδης) και ο "ψηλός" Μανώλης Λαμπρινού (έτσι κάπως ξεκίνησε και ο Άντζας). Το μέλλον σας ανήκει παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: