Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2008

ΣΦΑΓΗ και ΚΑΤΣ στο ΠΑΝΓΚΡΗΤΙΟ

Χθες στην Κρήτη όλες οι προβλέψεις επαληθεύτηκαν. Οι πράσινη ακαδημία της Κρήτης πραγματικά ΤΟ ΠΑΛΕΨΕ ΤΟ ΜΑΤΣ. Ο Ολυμπιακός πήγε ανέτοιμος χθες. Και η λύση ήταν τόσο απλή... γράφεις στο Google ... "ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΤΣ" και σε παραπέμπει σε χιλιάδες site που θα μπορούσαν να προλάβουν το κακό Χ. Αντιγράφω στα γρήγορα το "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ" για να το σημειώσει ο πρόεδρος για την επόμενη μάχη στην Κρήτη...

"Η σχολή λειτουργεί καθημερινά 17:00 - 22:00 και Σάββατο 11:00 - 13:30. Εγγραφές - πληροφορίες στο 210 - 41*****" (το τηλέφωνο είναι στη διάθεση του προέδρου όποτε το ζητήσει)
ΩΡΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΒΒΑΤΟ
11:00 – 13:30
18:00 – 19:00
19:00 – 20:00 MUAY THAI MUAY THAI MUAY THAI MUAY THAI MUAY THAI
20:00 – 21:00 ΠΑΛΗ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΠΑΛΗ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΠΑΛΗ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΠΑΛΗ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΠΑΛΗ ΥΠΟΤΑΓΗΣ
21:00 – 22:00 MMA BOXING PAMMACHON BOXING MMA
ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Γρ. Λαμπράκη **, 3ος ορφ. - Πειραιάς (πασαλιμάνι) τηλ: 210-41***** & 69** ******

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΛΥΚΙΑΡΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΔΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ

Πας και παίρνεις για προπονητή το Βαλβέρδε !!! Πάρε το Νεκτάριο να δεις καλό !!! Τι ξέρει ο Ερνέστο από ΚΑΤΣ? Το Ντιόγκο τι τον ήθελες? Μπορούσες να πας στην παραπάνω σχολή να πάρεις έναν πιτσιρικά με όραμα και ικανότητες στην πάλη και τώρα να είχες κερδίσει τη μάχη της Κρήτης. Και με πολύ χαμηλώτερο κόστος !!!

Και για να σοβαρευτούμε λιγάκι...

Ο Ολυμπιακός χθες δεν ήταν καλός, όμως ούτε χειρότερος από τον ΟΦΗ ήταν.

Ο Ολυμπιακός χθες είχε το δικαίωμα να φύγει με 0-2 από την Κρήτη (υπολογίζοντας μόνο το Πέναλτι - καράτε πάνω στον Μπελούτσι που δε σφυρίχτηκε και τη γκολάρα του Ντιόγκο που κακώς δε μέτρησε)

Ο ΟΦΗ τελείωσε τον αγώνα με 11 παίκτες και για όσους πιστεύουν πως αυτό ήταν δίκαιο καλό θα είναι να ρίξουν μια ματιά στο παρακάτω βιντεάκι που βρήκα στο youtube.

Ελπίζω από το χθεσινό κατς να μην έχουμε απώλειες λόγω τραυματισμών (εκτός από τον Ντουντού τον καλύτερο παίκτη του 1ου ημιχρόνου με διαφορά που παλεύει να προλάβει το ματς με την ΑΕΚ).
Ελπίζω επίσης αν κυκλοφορήσει κανένα από τα γνωστά DVD να μην ξεχάσουν το χθεσινό ματς από την ταινία που θα δούμε.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ...ΤΕΤΟΙΟ ΞΥΛΟ ΟΥΤΕ Ο BRUCE LEE....ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΝΑΛΝΤΙ? Ε? ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗ8ΕΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΤΗΝ Β'ΕΘΝΙΚΗ(ΔΗΜΟΥΤΣΟΣ,N'DOYE,MALARTZ,KYRIAKOS,PETROPOULOS,KOTSIOS....KAI ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ.ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΗΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟ ΣΤΟΝ ΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ? Ε ? ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ?

Ανώνυμος είπε...

Χθες μας έκλεψαν 2 βαθμούς. Ελπίζω να μην μας χρειαστούν στο τέλος. Πάντως έπρεπε να έχουμε κι έναν προπονητή του ΚΑΤΣ στην ομάδα. Συμφωνώ μαζί σου Lucozate.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!!!
ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΚΑΤΕΨΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ!!!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΚΟΚΚΙΝΗ Ή ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΦΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΠΑΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,ΙΣΩΣ ΜΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΑΛΙΟ.

ΑΥΤΑ........ ΝΙΚΟΣ!!!