Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2008

Στο καλό Ρίμπο

Το πέρασμά του από την Ελλάδα τελείωσε, διάλεξε την ομάδα που από μικρός ήταν οπαδός της, την Μπουνιογκτόρ του Ουζπεκιστάν, όπως αντιγράφω από το sportnews.gr ή την Κουρούφτσι όπως αντιγράφω από το contra.gr. Όπως και να έχει το θέμα (όποια ομάδα κι αν αγάπησε δηλαδή) ελπίζω στο Ουζπεκιστάν να περάσει τόσο καλά όσο και στην Ελλάδα. Άλλωστε το Ουζπεκιστάν είναι μια προηγμένη ποδοσφαιρικά και όχι μόνο χώρα, λογικά θα έχει και καλύτερα σχολεία για τα παιδάκια του, καλύτερα προπονητικά κέντρα από το Ρέντη και τους Θρακομακεδόνες.
Ρίμπο σου εύχομαι καλή τύχη στη νέα σου ομάδα, πιστεύω πως έκανες λάθος που δεν ήρθες τότε στη φιέστα και με το παρακάτω βιντεάκι ...

... σ ευχαριστώ για τις όμορφες στιγμές που μου χάρισες.

1 σχόλιο:

melhisedeh είπε...

Στο καλό Ρίμπο και ευχαριστούμε για το θέαμα. Κρατάμε τα θετικά. Συχνά οι μεγάλοι παίκτες είναι ασταθείς, ιδίως όσοι βίωσαν μεγάλη φτώχια σαν παιδιά. Περίεργος χαρακτήρας (εύθιχτος, παραπονιάρης, στενόχωρος,παρορμητικός, μάλλον φιλάργυρος και λίγο εκδικητικός) αλλά ευτυχώς που ήρθε έστω και στη δύση του. Όμως από μπάλα σκέτος Ριβάλντο! Αυτά τα εντυπωσιακά κάνει ο Κόκκαλης και σώζει τις παρτίδες. Έχουν και αυτά την σημασία τους (περισσότερο ψυχολογική βέβαια). Ξεπεράστηκαν τα κόμπλεξ του παρελθόντος, που φέρναμε τον κάθε πικραμένο π.χ. Γιεκινί και πιο παλιά τον Βελτς (κλπ - μεγάλος ο κατάλογος, αξίζει αφιέρωμα του στυλ: οι χειρότερες μετεγγραφές μας.
Γεια σου Ρίμπο πρόσεχε τις απαγωγές (εθνικό σπορ στις διάφορες χώρες σε -σταν)