Σάββατο 30 Αυγούστου 2008

ΤΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ !!!

Αυτός ο παίκτης θα γράψει ιστορία.

Μαγεία, κι ακόμη είναι αρχή.

Ο μάγος Ντιόγκο, ο (πάντα killer) Ντάρκο, ο Γκαλέτι, ο Τάσος Πάντος οεεεεεεεεε οεεεεεεεεεεε οεεεεεεεεεεε, ο σούπερ Ντουντού, ο Λέτο και ο Μπελούτσι μ έκαναν να περάσω ένα ευχάριστο απόγευμα στο ναό του ποδοσφαίρου.


Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις του αγώνα

Σίγουρα άξιζε το άγχος που τραβήξαμε ξαπλωμένοι στις παραλίες περιμένοντας τον Ντιόγκο να έρθει στο λιμάνι. Ελπίζω να μείνει πολλά χρόνια στην ομάδα.
Μεγάλος και ο Γκαλέτι !!!
Κατάφερε κι "έκλεψε" με τα 2 γκολ του τον τίτλο του MVP από τον άριστο χθες Ντουντού, που έκοβε, έραβε, σούταρε και γενικά έκανε ότι πρέπει να κάνει ένας καλός μέσος παίκτης. Αν δεν υπήρχαν τα γκολ... θα ήταν με διαφορά ο χθεσινός MVP.
Πιο ώριμος από ποτέ ο Παντούρου.
Πάντα μυρίζεται το γκολ ο Ντάρκο.
Γενικά ο Ολυμπιακός του δεύτερου ημιχρόνου, έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και θα μπορούσε να έχει βάλει κι άλλα γκολ.
Μου άρεσαν και οι άμεσες κινήσεις από τον πάγκο. Πήγε πολύ καλά χθες ο Ερνέστο, είναι σημαντικό που έχουμε προπονητή που δεν περιμένει να φθάσει στο 80 για να κάνει την πρώτη αλλαγή.
Υ.Γ. Ο... "Τεντάς" δεν βλέπω να κάνει παρέλαση, σύστημα Σόλιντ με σέντρες ακολουθεί. Του πήρε την ταυτότητα ο Δώνης στο μάτς που μόλις έληξε.
Στο βίντεο που ακολουθεί ο πρόεδρος με το γνωστό του επιχείρημα προσπαθεί να πείσει τον Μπασινά και τον Κυριάκο να είναι επιεικής μαζί του...

Δεν υπάρχουν σχόλια: