Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2008

"Παράγκα" η Prozone ?

Το διάβασα κι αλλού, (νομίζω χθες, αλλά επειδή δε θυμάμαι σε πιο μέσο δεν το αναφέρω) το διαβάζω και τώρα και σας προτείνω να το διαβάσετε όλοι σας στο sport24.gr και επειδή είμαι σίγουρος ότι το θέμα θα απασχολήσει και στο μέλλον, το καταγράφω. Το θέμα έχει τίτλο "Καίει τον Βασάρα η prozone" και δε χρειάζεται να σχολιάσω πολλά (με 5,9 βαθμολογεί το Βασάρα και με 7,7 το βοηθό).
Απλά θα θυμίσω ότι αμέσως μετά τον αγώνα, ο συμπαθέστατος Κος Αντωνίου ζήτησε "το κεφάλι" του βοηθού και ΤΟ ΠΗΡΕ ΑΜΕΣΩΣ (ο απών από τη φάση διαιτητής ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ), αλλά για τον κύριο Βασάρα (που ξέχασε ν αφήσει τον πολυμετοχικό πελάτη με 10 παίκτες, στη φάση που δε δίνει δεύτερη κίτρινη στο Σαριέγκι) δεν είχε να πει τίποτα ! Επίσης για τη μεγάλη μπάλα που έπαιξε στο ντέρμπι ο πολυμετοχικός πελάτης μας δεν είχε άποψη. Έστω... να μας θυμίσει μια χαμένη του ευκαιρία, ή ένα 5λεπτο που χάθηκε η μπάλα !

Απλά η απορία μου είναι ...
... πιο θα ήταν το αποτέλεσμα του ντέρμπι στην περίπτωση που ο πολυμετοχικός πελάτης μας έμενε με 10 παίκτες το συγκεκριμένο χρονικό σημείο?

πάρτε κι ένα απολαυστικό βιντεάκι από το ... μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής. (καλοδουλεμένη στην προπόνηση η παρακάτω φάση).


Δεν υπάρχουν σχόλια: