Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

Η Συγνώμη του Λέτο...

Δήλωση του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Σεμπάστιαν Λέτο

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Σεμπάστιαν Λέτο έκανε την ακόλουθη δήλωση, στο www.olympiacos.org :

«Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη... η συνέχεια στο www.olympiacos.org


... είναι μια καλή αρχή για την ηρεμία στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού.

Η από δω και πέρα στάση και των δυο πλευρών θα πρέπει να αλλάξει. Άλλωστε αν και οι δυο θέλουν το καλό της ομάδας θα πρέπει να βρουν τον τρόπο να δουλέψουν προς αυτή την κατεύθυνση. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται και τον καλό Βαλβέρδε αλλά και τον ομαδικό Λέτο χωρίς γκρίνιες και τσαμπουκάδες, που όπως έχουμε δει όλοι μας συνήθως δεν έχουν καλή κατάληξη. Στο παρελθόν και σε όλες τις ομάδες προπονητής "έφαγε" παίκτη αλλά και παίκτης "έφαγε" προπονητές, αλλά στο τέλος και οι δυο πλευρές "έφαγαν" τα κεφάλια τους.
Θα επαναλάβω τη θέση μου ότι ο προπονητής κάθε ομάδας πρέπει να βλέπει και να κρίνει ΧΩΡΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ από τρίτους για την ενδεκάδα ή τη δεκαοκτάδα που θα παίζει γιατί αυτή είναι η δουλειά του, γι αυτή πληρώνετε και γι αυτή θα κριθεί στο τέλος κάθε περιόδου. Ο ποδοσφαιριστής πρέπει μέσα από τις προπονήσεις να αποδείξει ότι είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα, αλλά θα πρέπει να κάνει υπομονή ακόμη κι αν νιώθει πως αδικείται από τις επιλογές. Παραδείγματα υπομονετικών ποδοσφαιριστών έχουμε πολλά και αν τα φέρουμε στο μυαλό μας θα δούμε πως τελικά η υπομονή έφερε τη δικαίωση. Ενώ η ανυπομονησία συνήθως φέρνει την περιθωριοποίηση και τελικά την καταστροφή μιας πιθανολογούμενης μεγάλης καριέρας.
Εγώ περιμένω να δω τον Λέτο με την απλότητα και την ομαδικότητα στο παιχνίδι του να δικαιώσει τον εαυτό του αλλά και όσους αποδέχθηκαν τη συγνώμη του (μέσα σ αυτούς είναι και ο Ερνέστο Βαλβέρδε).

Δεν υπάρχουν σχόλια: