Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Εμείς τη δουλειά μας

Το μυαλό μας στην Τρίπολη και ο στόχος μας το ΝΤΑΜΠΛ !



Οι αιώνια δευτεροτριτοτέταρτοι έχουν τη θέληση και τη δύναμη να διαλυθούν μόνοι τους.
Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε "το σπίτι μας" και να μην ξεχάσουμε πως όσο πιο δυνατοί είμαστε στη συνέχεια, τόσο πιο ηλεκτρισμένη θα είναι η καρέκλα του οποιουδήποτε διορισμένου πρόεδρου ή και του οποιουδήποτε προπονητή, όσο Ισπανός ή Αργεντινός ή Άραβας είναι, όσες πετρελαιοπηγές κι ας υπόσχεται πως έχει στην κατοχή του. Σκοπός της ομάδας πρέπει να είναι να παλεύει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, να προσφέρει όμορφο θέαμα και να κατακτά τη νίκη σε όλα τα ματς κι εμείς αύριο έχουμε ντέρμπι στην Τρίπολη με τον Αστέρα, μια ομάδα που πάντα προβάλει αντίσταση και κάποιες φορές κάνει και ζημιές.
Η Ιστορία έχει δείξει πως το "πληγωμένο θηρίο" πολλές φορές είναι πιο επικίνδυνο και αυτό ισχύει και στο ποδόσφαιρο μιας και έχουμε δει ομάδες έτοιμες που παρουσιάζουν εικόνα διάλυσης και αθλητές απλήρωτους, χωρίς διοικήσεις και με άσχετους προπονητές να πεισμώνουν περισσότερο και να καταφέρνουν τα ακατόρθωτα.
Σαφώς και η ομάδα μας έχει ένα σαφές προβάδισμα 5 βαθμών, είναι η πιο σταθερή ομάδα σε απόδοση στο φετινό πρωτάθλημα και προσφέρει ίσως το καλύτερο θέαμα, όποτε το θελήσει. Ο φετινός Ολυμπιακός δείχνει και είναι η καλύτερη ομάδα και δίκαια βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.
ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ.
Η ομάδα χρειάζεται να αποκτήσει σταθερότητα και να ανεβάσει κι άλλο την απόδοση της.
Η ομάδα πρέπει να παίζει ποδόσφαιρο για 90' λεπτά και όχι για 45'.
Σαφώς και χρειάζεται μια μικρή ενίσχυση στο ρόστερ, η οποία όπως λένε τα ρεπορτάζ έχει δρομολογηθεί.
Αυτό όμως που χρειάζεται κυρίως μια μεγάλη ομάδα είναι να έχει και δυνατούς αντιπάλους γιατί ως γνωστόν όσο σπουδαίος είναι ο αντίπαλος σου τόσο πιο σπουδαία είναι η επιτυχία σου όταν τον κερδίσεις. Όσο πιο ανταγωνιστικό είναι το φετινό πρωτάθλημα, τόσο πιο πολλές θα είναι οι ελπίδες για μια ακόμη καλύτερη πορεία στο επόμενο πρωτάθλημα εντός και εκτός συνόρων. Προσωπικά εύχομαι και ελπίζω το διοικητικό πρόβλημα που προέκυψε στον "πρέσβη" να τελειώσει γρήγορα και να βρει το δρόμο του, γιατί τον θέλω δυνατό όταν θα επισκεφθεί το Καραϊσκάκη. Έτσι θα πανηγυρίσω ένα θρίαμβο απέναντι σ έναν μεγάλο αντίπαλο.
Το συμπέρασμα είναι πως τίποτα δεν είναι δεδομένο αν δεν το κερδίσουμε εμείς.
Γι αυτό λοιπόν εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τη δουλειά μας και οι 18 παίκτες που αύριο θα είναι στην Τρίπολη (Μέγερι, Πάρντο, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Ρ. Μπράβο, Ουρτάδο, Χολέμπας, Γ. Παπαδόπουλος, Γκαλίτσιος, Φετφατζίδης, Ιμπαγάσα, Πάντελιτς, Ποτουρίδης, Ζαϊρί, Ριέρα, Φουστέρ, Μιραλάς) να κάνουν το καθήκον τους όπως θα συνεχίσουν να το κάνουν μέχρι να κατακτήσουν το ΝΤΑΜΠΛ.
Υ.Γ. Το αυριανό παιχνίδι έχει ώρα έναρξης 17:30 και τηλεοπτική κάλυψη μόνο από το CONN-X  TV

Δεν υπάρχουν σχόλια: