Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Ντρογκμπά : Πάντα ήθελα να συμμετάσχω στον "Αγώνα κατά της φτώχειας"

Στο πλευρό των Ζιντάν - Ρονάλντο και ο Ντρογμπά.



Θα γεμίσει με αστέρια το Καραΐσκάκη στις 14 Δεκεμβρίου στον "8ο Αγώνα κατά της φτώχειας". Και ο Ντρογκμπά θα είναι εκεί.

"Τα έσοδα από τον 8ο ετήσιο Αγώνα θα διατεθούν στο λαό της Αϊτής και του Πακιστάν

Γενεύη/Πειραιάς, 6 Δεκεμβρίου 2010 - Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, Πρέσβης Καλής Θελήσεως του Προγράμματος του ΟΗΕ  (UNDP) για την Ανάπτυξη, ανακοίνωσε σήμερα ότι θα παίξει με τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές Ρονάλντο και Ζιντάν στον 8ο Ετήσιο Αγώνα Κατά της Φτώχειας, στις 14 Δεκεμβρίου..." (Η ενημέρωση είναι από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας).

Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση αναφέρει πως "... Το Πρόγραμμα του ΟΗΕ για την Ανάπτυξη (UNDP) θα λάβει τις μισές εισπράξεις  του «Αγώνα κατά της Φτώχειας»  οι οποίες θα διατεθούν για  την υποστήριξη των 25 εκατομμυρίων κατοίκων που επλήγησαν από το σεισμό στην Αϊτή και τις πλημμύρες στο Πακιστάν...", "... Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός, θα διαθέσει το μερίδιό του σε κοινωφελή ιδρύματα του Πειραιά, όπως η «Αργώ», η Ναυτική Ένωση Γονέων με παιδιά με ειδικές ανάγκες, αλλά και μέσω της εκκλησίας στους φτωχούς και άστεγους της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά..."

Ο Αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης στις 14 Δεκεμβρίου με ώρα έναρξης την 21:15.  Πληροφορίες για την πώληση εισιτηρίων είναι διαθέσιμες στο www.olympiacos.org.

ΠΡΕΠΕΙ και ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: