Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Άτυχος, αλλά και κακός

Έχασε 1-0 στο 90', από μια ΑΕΚ που έκανε για 89 λεπτά ότι μπορούσε για να την κερδίσουμε !

Θα μπορούσαμε να πούμε σήμερα πως η ατυχία είναι η αιτία της ήττας.


Όμως τα πράγματα δυστυχώς δεν είναι έτσι. Όπως και στο ντέρμπι με τον πρέσβη, έτσι και με την ανύπαρκτη ΑΕΚ ο ΘΡΥΛΟΣ δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και βέβαια δεν μπορείς να κερδίσεις ένα ντέρμπι εκτός έδρας αν είσαι τόσο κακός και δεν σε θέλει και η μπάλα.
Παρ όλα αυτά η ομάδα εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και περιμένει την αυριανή ημέρα για να δει αν θα συνεχίσει να έχει συγκάτοικο τον πρέσβη, που έχει να αντιμετωπίσει, σ ένα δύσκολο γι αυτόν ματς, την Κέρκυρα.
Σίγουρα ο Ερνέστο θα πρέπει να ασχοληθεί με το θέμα των τριών (αν θυμάμαι καλά) χαμένων πέναλτι, με την επιπολαιότητα των επιθετικών μας σε κάποιες φάσεις που θα μπορούσαν να είχαν τελειώσει το παιχνίδι, αλλά και με την τραγική αδράνεια της άμυνας στη φάση του μοναδικού γκολ σήμερα.
Έτσι αλλιώς πάντως πρέπει να αφήσουμε την εσωστρέφεια στους αντιπάλους μας, καθώς εξακολουθούμε να ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ, αλλά και να προσφέρουμε το καλύτερο θέαμα φέτος.
Μην ξεχνάμε πως ο Ολυμπιακός είναι μια καινούρια ομάδα, με νέα διοίκηση, αλλαγμένο ρόστερ και προπονητή αυτόν που όλοι επιθυμούσαμε, παρά τα όποια λάθη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: