Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Αναβολή επ αόριστον γιατί λείπει ο υπεύθυνος !

Στην Ελλάδα ζεις φίλε, αυτό μην το ξεχνάς !


Ο αγώνας που ΚΑΚΩΣ ξεκίνησε τελικά αναβλήθηκε επί αόριστον επειδή η ΕΛ.ΑΣ. δεν αναλαμβάνει την ευθύνη διεξαγωγής του για αύριο, λόγω της διεξαγωγής του 2ου γύρου των εκλογών σε 5-6 δήμους του Νομού Ηρακλείου (πολλά φιλιά στους φίλους μου εκεί κάτω για την υπέροχη φιλοξενία τους το καλοκαίρι που πέρασε).
Όσοι λοιπόν παρακολούθησαν το ημίχρονο που κατάφερε να τελειώσει, δεν μπορεί να μην απόρησαν για την ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ του αγωνιστικού χώρου του Παγκρήτιου (ένα στάδιο που φιλοξένησε Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004 κι ένα απ τα καλύτερα που υπάρχουν στη χώρα μας), ούτε και να μην γέλασαν με την ψυχή τους αντικρίζοντας τα ball boys να παλεύουν με τις υπερσύγχρονες ξύλινες σκούπες να "αδειάσουν" τα νερά.
Δεν διαφωνώ με τη διακοπή, αλλά διαφωνώ με την απόφαση να ξεκινήσει κανονικά αυτό το παιχνίδι κάτω από αυτές τις συνθήκες. Επίσης διαφωνώ με την απόφαση μη διεξαγωγής του υπολοίπου μισού αύριο, επειδή ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΕΛ.ΑΣ.
Αν η Ελληνική Αστυνομία δεν είναι ικανή να εποπτεύσει έναν τέτοιο αγώνα σ ένα πάντοτε φιλόξενο γήπεδο τελικά τι ακριβώς μπορεί να κάνει σ αυτόν τον τόπο ?

Υ.Γ.1 (καταγγελία) Καταγγέλλω τον υπεύθυνο (στο facebook) ενημέρωσης για τον καιρό στα γήπεδα που αγωνίζεται ο ΘΡΥΛΟΣ (το γνωστό Μπάμπη) για παραπληροφόρηση, καθώς είχε ενημερώσει για απλή συννεφιά. Μας παραπλάνησες Μπάμπη και πρέπει να πληρώσεις !
Υ.Γ.2 Το ημίχρονο έληξε 0-0 αν και μέχρι και ο εκφωνητής της Nova είδε πως το γκολ του Τοροσίδη είναι ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: