Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Μαύρα χάλια, Ερνέστο παραιτήσου ... ΑΙΣΧΟΣ !

εικόνα από την απ ευθείας μετάδοση μέσω woop.gr σε HD

Αν νομίζεις πως θα ταλαιπωρείς τους οπαδούς της ομάδας, που έτρεξαν για προσκύνημα στο ΝΑΟ για να δουν τα σημερινά χάλια της ομάδας, είσαι γελασμένος !

Είναι δυνατόν να τελειώνει ο αγώνας με 28 τελικές προσπάθειες μόνο ?

Φύγε μόνος σου να μην πληρώνουμε αποζημιώσεις που δεν αξίζεις και πάρε μαζί σου Ντουντού, Φουστέρ, Ριέρα, Πάντελιτς, Ραούλ Μπράβο, Μιραλάς, Ιμπαγάζα και Φετφανίνιο, που είχαν το θράσος να κρύψουν τη μπάλα σήμερα ! Δεν καταλαβαίνεις πως ταλαιπώρησες τα δάχτυλα των οπαδών που σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες (από το ρεπόρτερ Ευθύμη) από Καραΐσκάκη, χειροκροτούσαν ασταμάτητα την ομάδα ?
Η στιγμή πριν το 1-0 (εικόνα από την απ ευθείας μετάδοση μέσω woop.gr σε HD) ο Ριέρα σέντρα ο Πάντελιτς γκολ
Φουστέρ, 2-0 (εικόνα από την απ ευθείας μετάδοση μέσω woop.gr σε HD)
3-0 αυτογκόλ μετά από την προσπάθεια του πολύ καλού Μιραλας στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε (εικόνα από την απ ευθείας μετάδοση μέσω woop.gr σε HD)
Φωτογραφίες όμως εξασφαλίσαμε και από Καραϊσκάκη ! (Να ναι καλά ο φίλος μου ... "ρεπόρτερ Ευθύμης" που κατέγραψε τις παρακάτω όμορφες εικόνες).










3 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Το γεγονός ότι τέλειωσες το ματς με 28 προσπάθειες δεν σημαίνει και κάτι. Έχω δει ματς με ομάδες που είχανε 38 τελικές και χάνανε από αντίπαλο που είχε μία.

Έκανες μια νίκη και είχες καλή εμφάνιση, αλλά μην τρελαίνεσαι!

Καλή συνέχεια!

lucozate είπε...

Φίλε, δεν είμαι απ τους ανθρώπους που τρελαίνονται με μια καλή εμφάνιση. Τρελάθηκα σίγουρα που δυστυχώς δεν είχα τη χαρά να δω αυτή την παρουσία μέσα απ το Καραϊσκάκη, τρελάθηκα που δυστυχώς το Καραϊσκάκη ήταν άδειο μέχρι χθες. Επίσης τρελαίνομαι όταν βλέπω γκρίνια για μια κατάσταση που έγινε όπως ακριβώς ζητούσαν οι πολλοί πέρυσι (Διοικητικά, προπονητής, αλλαγές στο ρόστερ κλπ) αλλά παρ όλα αυτά φέτος γκρινιάζουμε γι αυτά που έχουμε και γκρινιάζαμε πέρυσι που δεν τα είχαμε. Σήμερα ήρθε μια νίκη που συνοδεύτηκε από μια πολύ καλή εμφάνιση και σ αυτές τις εμφανίσεις μας είχε συνηθίσει ο ΘΡΥΛΟΣ του Ερνέστο. Οπότε υπάρχει το δικαίωμα στην αισιοδοξία πως ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ !

KANTHAR0S είπε...

Πολύ σωστό αυτό που είπες!

Φέτος γκρινιάζουμε γι αυτά που έχουμε και γκρινιάζαμε πέρυσι που δεν τα είχαμε.

Καλημέρες!