Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Η ποιότητα του ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ είναι και δική μας υπόθεση !

Την είδηση όλοι την ξέρουμε ...



... στο Καραϊσκάκη ο αγώνας ΑΕΚ - ΝΤΑΝΤΙ


Μέχρι προχθές ο Ευρωπαϊκός αγώνας της ΑΕΚ με την ΝΤΑΝΤΙ ήταν στον ... αέρα λόγω της κατάστασης του χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ


Χθες οι πληροφορίες και τα ρεπορτάζ έλεγαν ... Περιστέρι ή Νέα Σμύρνη και τελικά μάθαμε πως ο αγώνας θα γίνει στη Νέα Σμύρνη, καθώς το γήπεδο του Περιστερίου κρίθηκε ακατάλληλο. Όλα αυτά πριν το γήπεδο καταντήσει κάπως έτσι


με το πρόσχημα (ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ !!!) ότι στο παρελθόν η ΑΕΚ δεν τακτοποίησε κάποιες οφειλές της που αφορούσαν παλαιότερη χρήση του γηπέδου της Νέας Σμύρνης κάποιοι σκέφτηκαν πως είναι προτιμότερο να καταστρέψουν το γήπεδο παρά να δημιουργήσουν νέα οφειλή !!! Πολύ σωστή σκέψη !!! Καλύτερα να μην έχεις κάτι, παρά να τους "έχεις στο χέρι" γι αυτό που έχεις.

Τελικά με την συγκατάθεση Μαρινάκη (Συγχαρητήρια για την εκλογή στην προεδρία της Super League), Κόκκαλη, Λαυρεντιάδη παραχωρείται ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ για να μην ξεφτιλιστούμε παραπάνω ως κράτος.

Ελπίζω αύριο το Καραϊσκάκη να επιστραφεί μετά τη λήξη του ματς ακριβώς όπως παραδόθηκε στους 300 + 300 οπαδούς της ΑΕΚ και της ΝΤΑΝΤΙ, γιατί αλλιώς πρέπει να αποφασίσουμε όλοι μας να μεταναστεύσουμε σε άλλο κράτος για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος. Σ ένα κράτος, που όταν έχεις την απαίτηση να έχεις αθλητικά κέντρα και γήπεδα για να έχεις ποιότητα στον αθλητισμό τότε κι εσύ με τη σειρά σου φροντίζεις να τα προστατεύσεις από κάθε βάνδαλο ακόμη κι αν είναι ο ... αδελφός σου.

Έχω πει πολλές φορές πως Η ΒΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ και πρέπει όλοι μας να βοηθήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Η κίνηση των ανθρώπων του Ολυμπιακού να παραχωρήσουν το Καραϊσκάκη για το αυριανό ματς πρέπει να γίνει σεβαστή απ όλους μας και πρώτα απ όλα από εμάς τους ίδιους που αγαπάμε την ομάδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: