Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Ψυχραιμία παιδιά ...

... οι μεγάλες ομάδες δε χτίζονται μέσα σ ένα μήνα.



Και αν βάλουμε στο μυαλό μας όλοι την εικόνα που είδαμε από την ομάδα τη σεζόν που πέρασε, με φυσική συνέπεια την ... 5η θέση θα συμφωνήσουμε πως η κατάσταση ήταν τουλάχιστον άθλια.
Σαν "άρρωστος" γαύρος δεν μπορώ να μην είμαι κι εγώ απαιτητικός με την ομάδα.
Θέλω να σηκώνω κούπες, θέλω να βλέπω την ομάδα μου να παίζει μεγάλη μπάλα και να είναι ο άρχοντας του γηπέδου σε κάθε ματς. Ασφαλώς και δε μου άρεσε η εικόνα της ομάδας χθες, αλλά και στον πρώτο αγώνα με τη Μακάμπι. Ασφαλώς και υπάρχουν υπεύθυνοι για τις δυο τραγικές εμφανίσεις. Σίγουρα ο Λίνεν δε μας έπεισε πως μπορεί (άσε που το ... μπλοκάκι μας θύμιζε Σόλιντ απ την πρώτη μέρα). Επίσης ο Ντιόγκο με την συμπεριφορά του εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων δε θυμίζει σε καμιά περίπτωση τον παίκτη που είδαμε όλοι μας την εποχή ... Βαλβέρδε. Και μιας και ανέφερα το όνομα του Ερνέστο δεν νομίζω πως θα πει το ΝΑΙ ούτε και σ αυτήν την πρόσκληση που όπως φαίνεται θα του γίνει (αν δεν έχει γίνει ήδη), επίσης καλό θα είναι να θυμηθούμε όλοι μας πως και στην εποχή Βαλβέρδε υπήρχε αποκλεισμός ανάλογου μεγέθους από την Ανόρθωση του προπονηταρά Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος δεν κόστισε τίποτα στον Ερνέστο. Στην εποχή Βαλβέρβε υπήρχε επίσης γκρίνια κατά τη διάρκεια της σεζόν, ώσπου κατέκτησε το νταμπλ και δικαιώθηκε από τις εξελίξεις. Αν τελικά έρθει ο Ερνέστο (πράγμα που δεν το πιστεύω αν και τον γουστάρω παρά τις ιδιοτροπίες του) ποιος ερυθρόλευκος φίλαθλος στη Γη έχει εξασφαλισμένη την επιτυχία για δεύτερη χρονιά ? ποιος πιστεύει πως θα σταματήσουμε την γκρίνια ?
Είναι μόνο ο Ερνέστο ή οποιοσδήποτε ανάλογος ή και καλύτερος προπονητής το πρόβλημα του Ολυμπιακού σήμερα ?
Υπάρχουν μάγοι ?
Κι αν υπάρχουν πόσα θέλουν να έρθουν ?
Και πόση πίστωση χρόνου είμαστε διατεθειμένοι να τους δώσουμε εμείς οι άρρωστοι οπαδοί ?
Για ποιους στόχους ?

Η θέληση υπάρχει από τη διοίκηση και αυτό φαίνεται. Χρειάζεται απλά προσοχή στις επιλογές και μια αποσαφήνιση των στόχων με ρεαλισμό και με βάση την εικόνα που παρουσιάζει σήμερα η ομάδα χωρίς ακρότητες και με διάθεση ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΧΡΟΝΟΥ απ όλους όσους αγαπάμε την ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: