Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Παρών ο Killer


Στη σουίτα του Ο.Α.Κ.Α. θα βρεθεί την Κυριακή ο Killer - Darko να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια της ομάδας να "σώσει την παρτίδα" σε μια χρονιά με πάρα πολλά λάθη και πάρα πολλές ατυχίες. Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς είχε την ατυχία να σταματήσει νωρίς το ποδόσφαιρο στα μέσα της προηγούμενης χρονιάς, αλλά παρά το ότι έχει κάνει καριέρα σε πρωταθλήματα που σαφώς είναι καλύτερα απ το Ελληνικό ποτέ δεν σταμάτησε να ευχαριστεί και να έχει στην καρδιά του το ΘΡΥΛΟ. Όσο αγωνίστηκε στην ομάδα μας πρόσφερε τα μέγιστα και ποτέ δεν σταμάτησε, όπου κι αν βρίσκεται να επαναλαμβάνει πως οι γιατροί της ομάδας του έσωσαν τη ζωή, αλλά και πως θέλει να προσφέρει κι άλλα στο ΘΡΥΛΟ όποτε και αν του ζητηθεί.

Την Κυριακή έχουμε την υποχρέωση να παίξουμε για την ιστορία μας και να δείξουμε στους καλούς μας πελάτες, με όσες δυνάμεις μας έχουν απομείνει,πως ακόμη και με μισή ομάδα παραμένουμε ΘΡΥΛΟΣ.

Από Δευτέρα όμως πρέπει να κάνουμε όλοι την αυτοκριτική μας (από τη διοίκηση έως και τον τελευταίο οπαδό) για τη φετινή αγωνιστική και όχι μόνο κατάντια της ομάδας. Σίγουρα υπάρχουν πολλά λάθη (πιο πολλά απ τις ατυχίες) που έγιναν απ όλους μας και σίγουρα τα περισσότερα αφορούν τους διοικούντες.

Σίγουρα για την απειθαρχία της ομάδας, εντός αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου, για τις επιλογές παικτών που δεν προσφέρουν φέτος τα αναμενόμενα κι έχουν το θράσος να βγαίνουν και παραπονούμενοι, για τις ελλείψεις και τους αδικαιολόγητους τραυματισμούς σε φιλικά στην αλάνα της γειτονιάς μας, για ηλίθιες κίτρινες και κόκκινες κάρτες και για χαζά και αχρείαστα πέναλτι, για τις βασικές ελλείψεις στο χώρο του κέντρου σε κάθε ματς φέτος, για τον ανύπαρκτο τρόπο ανάπτυξης και την ανύπαρκτη αμυντική λειτουργία στο χώρο του κέντρου ΔΕ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
Όμως σήμερα βγήκαν και οι αποφάσεις της ΟΥΕΦΑ για τιμωρία με 2 αγωνιστικές και για κλήση σε απολογία του Μέλμπεργκ, που έχουν ως αποτέλεσμα την έλλειψη του 12ου παίκτη στα κρίσιμα ματς για την είσοδο στους ομίλους (εύχομαι του Champions league) για την χρονιά που θα ακολουθήσει, αλλά και του καλύτερου αμυντικού που έχει περάσει τα τελευταία χρόνια από την ομάδα μας. Βέβαια στην περίπτωση του Όλοφ και πάλι ΔΕ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ, όμως για την τιμωρία της έδρας ΦΤΑΙΩ ! Γιατί ξέρω πως με περιμένουν στη γωνία για την τιμωρία όμως παρ όλα αυτά κατάφερα να τους κάνω το χατήρι κι έτσι θα αναγκαστώ να δω κάποια ίσως όμορφα ματς από την τηλεόραση αλλά και ν αφήσω την ομάδα να παλέψει με οποιοδήποτε αντίπαλο ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

Από Δευτέρα λοιπόν, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα του ντέρμπι πρέπει ν αλλάξουμε πράγματα, πρόσωπα αλλά και συμπεριφορές για να ξαναφέρουμε την ομάδα που όλοι αγαπάμε στην πρώτη θέση.

1 σχόλιο:

Ἀχιλλεῦς είπε...

επιβάλλεται να νικησουμε!