Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Κι όμως πονούσε στη μέση

Αν έμπαινε κάποιος άσχετος με το ελληνικό ποδόσφαιρο στην σελίδα της ομάδας θα ήταν σίγουρος πως με τόσες εναλλακτικές επιλογές στη μεσαία γραμμή αυτή η ομάδα σίγουρα θα ήταν κυρίαρχη στο κέντρο στο 80% τουλάχιστον των φετινών αγώνων

Μετρήστε τους !!! 13 τεμάχια
Είναι οι μέσοι της ομάδας μας.
(κατά σειρά από αριστερά προς τα δεξιά εικονίζονται οι : Στολτίδης, Γκαλέτι, Ζαϊρί, Βασιλογιάννης, Φετφατζίδης, Ντάτολο, Ντουντού, Νικλητσιώτης, Κατσικογιάννης, Μαρέσκα, Λεντέσμα, Σοϊλέδης, Γ.Παπαδόπουλος)

Φυσικά δεν θεωρώ πως αυτοί οι παραπάνω δεκατρείς ποδοσφαιριστές (μεταξύ τους βέβαια είναι και κάποιοι πιτσιρικάδες) είναι όλοι τους "παλτά" ή άχρηστοι ή τελειωμένοι ή ήρθαν εδώ να κολλήσουν τα τελευταία τους ένσημα. Θεωρώ όμως πως σίγουρα κάποιοι από αυτούς δεν δικαίωσαν τις προσδοκίες μας για φέτος, αλλά και κάποιοι δεν αξιοποιήθηκαν όπως έπρεπε από τους δυο (+ έναν υπηρεσιακό) προπονηταράδες που είχαν φέτος την τύχη να δουλέψουν σ αυτόν τον τεράστιο σύλλογο.

Είχε και 4 τερματοφύλακες φέτος η ομάδα... τον εξής έναν, τον Αντώνη δηλαδή του οποίου την αξία κανείς δεν αμφισβητεί, όμως πρέπει κάποια στιγμή να προετοιμάζουμε το έδαφος για τη διαδοχή του και αυτό θα γίνει μόνο δίνοντας ευκαιρίες και στους υπόλοιπους να δοκιμαστούν (όχι βέβαια μόνο σε φιλικά "τύπου Εργοτέλη" στο οποίο εκτέθηκε όλη η ομάδα και όχι μόνο ο Πάρντο).

(από αριστερά προς τα δεξιά, Παναγόπουλος, Κόβατς, Νικοπολίδης, Πάρντο)


Ο Αντώνης λοιπόν μαζί με τους ουκ ολίγους (10 τεμάχια) αμυντικούς μας, σύμφωνα με όσα είδαμε φέτος, άλλοι από το γήπεδο κι άλλοι απ τον καναπέ είχαν (δυστυχώς) την πιο πολύ δουλειά φέτος ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ που πάντα ήταν "φόβος και τρόμος" για τους αντιπάλους, που απλά προσπαθούσαν να μην μετρήσουν πάνω από 2-3 γκολ σε κάθε ματς !

(από αριστερά προς τα δεξιά, Κυρ.Παπαδόπουλος, Ντομί, Μέλμπεργκ, Γκαλίτσιος, Ζεβλάκοφ, Μπράβο, Αβρ.Παπαδόπουλος, Λεονάρντο, Πάντος, Τοροσίδης)

Να και οι 5 της επίθεσης που σίγουρα αν κάνουν ένας ένας την αυτοκριτική τους για τη φετινή τους απόδοση μάλλον δε θα είναι και τόσο ευτυχισμένοι. Πολλοί τραυματισμοί βέβαια, αλλά και "ντεφορμάρισμα", έλλειψη ομαδικότητας, στοιχεία που δεν βοήθησαν καθόλου την ομάδα.

(από αριστερά προς τα δεξιά, Όσκαρ Γκονζάλες, Ντέρμπισιρ, Ντιόγκο, Μήτρογλου, Λούα Λούα)


Σκοπός μου δεν είναι να τους βγάλω άχρηστους γιατί δεν πιστεύω πως είναι (τουλάχιστον οι περισσότεροι είναι καλοί ποδοσφαιριστές γι αυτό άλλωστε φορούν τα ερυθρόλευκα)
Άλλωστε έχουν ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ για τη φετινή "κακή χρονιά", ότι ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΤΙΤΛΟ.

Τώρα λοιπόν ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ, κάποιος πρέπει να τους πει, αλλά και να τους δείξει τον τρόπο πως ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ να κερδίσουν τη δεύτερη θέση στα play off που θα ακολουθήσουν.

Όσοι θέλετε μπορείτε να ψηφίσετε τον πολυτιμότερο (MVP) παίκτη του ΘΡΥΛΟΥ για φέτος (στο δεξί πάνω μέρος του blog)


1 σχόλιο:

KANTHAR0S είπε...

Απέναντι σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρη μπορούν; Δύσκολη απάντηση. Κατα τη γνωμη μου όλα μπορούν να γίνουν. Αν έπρεπε να ψηφίσω κάποον θα έλεγα ΠΑΟΚ.