Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2009

Με πάθος, με δύναμη και με περηφάνια !

... τα δεύτερα του ΘΡΥΛΟΥ νίκησαν και τα δεύτερα της Άρσεναλ και τραβούν προς τη ΔΟΞΑ.Γιατί ποιος έχει αντίρρηση πως ο ΘΡΥΛΟΣ αγωνίζεται με τα δεύτερα από την έναρξη της φετινής περιόδου μέχρι και χθες ?

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΛΟΙΠΟΝ με μισή ομάδα και 1ος στην Ελλάδα με την ίδια μισή ομάδα !
Που να επιστρέψουν και οι απόντες δηλαδή !

Ο χθεσινός Ολυμπιακός είχε κατ αρχήν πίστη για τη νίκη, είχε κι έναν παίκτη περισσότερο (το λαό του) που δε σταμάτησε ούτε λεπτό να παλεύει για την πρόκριση, γιατί

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΡΕΛΟΙ (και ΠΑΛΑΒΟΙ).

Όσο για τα "μωρά" του Βενγκέρ, ΠΟΙΟΣ ?... (ξαναλέω) ... ΠΟΙΟΣ ? δε θα τα ήθελε για βασική εντεκάδα ! Ήταν αστέρια όλοι τους και φυσικά δεν ήρθαν εδώ για να χάσουν. Βρήκαν μπροστά τους όμως ένα φοβερό και χθες αμυντικά Ολυμπιακό και φυσικά δεν μπόρεσαν να κάνουν πράξη τα όνειρα τους.

Ένα βίντεο (το γκολ το έχασα δυστυχώς) από το χθεσινό ιστορικό ματς - πρόκριση που καταγράφει το κλίμα στο Καραϊσκάκης χθες, με όμορφα ηχητικά (από τη θύρα 23).Υ.Γ. Εννοείται πως η ομάδα χρειάζεται (εκτός απ την επιστροφή επιτέλους των απόντων) 2-3 καλές μεταγραφές όχι για μένα ... για τον Killer Darko που άκουσα κάτι αισιόδοξες δηλώσεις περί ημιτελικού και βάλε ! Ντάρκο δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: