Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Με νέο προπονητή η Αλκμάαρ θα αντιμετωπίσει τη Σταντάρντ

Απόλυση Κούμαν !

(απόσπασμα από τη σελίδα της Uefa)

"AZ Alkmaar have dismissed coach Ronald Koeman in the wake of a 2-1 league defeat by BV Vitesse, with the 46-year-old conceding: "I did not expect this."

Tough decision
Friday's Eredivisie reverse prompted AZ director of football Marcel Brands to sever ties with the 78-times capped former Netherlands defender and midfielder, but it was not an easy decision. "It is a strange feeling," said Brands. "In my 12 years"...

η συνέχεια εδώ


Αυτό ίσως και να επηρεάσει την εξέλιξη του αγώνα της Τετάρτης μεταξύ Σταντάρντ και Αλκμάαρ, καθώς συνηθίζεται οι ομάδες που αλλάζουν προπονητή να τα δίνουν όλα στη συνέχεια λόγω αλλαγής στην ψυχολογία (αυτό βέβαια έχει σχέση και με το πρόσωπο που αναλαμβάνει την ομάδα). Μην ξεχνάμε πως η ΑΖ χρειάζεται τη νίκη για να συνεχίσει στο UEFA αλλά και η Σταντάρντ με δυο πιθανούς στόχους (UEFA ή Champions league).

Βέβαια εμάς δε θα πρέπει να μας ενδιαφέρει η εξέλιξη του άλλου ματς και το πιθανό "δώρο" που μπορεί να μας κάνει η ΑΖ, άλλωστε με τη βοήθεια του 12ου και με σοβαρότητα στο παιχνίδι του ο ΘΡΥΛΟΣ μπορεί και πρέπει να φύγει νικητής την Τετάρτη απέναντι στην πάντα καλή Άρσεναλ. Και για όσους μιλούν για ... τα δεύτερα ή για αδιάφορη Άρσεναλ την Τετάρτη δε θα πρέπει να ξεχνούν πως η ... Έβερτον σίγουρα δεν είναι καλύτερη από ακόμη και μια αδιάφορη Άρσεναλ η οποία σαν Αγγλική ομάδα παίζει κατ αρχήν για την ιστορία και το γόητρο της σε κάθε ματς !


Κουνάμε σεντόνι λοιπόν την Τετάρτη και πάλι με πίστη στη νίκη και όχι με τη λογική της "μη ήττας". Γιατί καλή η ιστορία της οποιαδήποτε ομάδας αλλά εμείς είμαστε


ΘΡΥΛΟΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: