Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2008

Χαλαρά και με σοβαρότητα

Έπαιξε και νίκησε ο ΘΡΥΛΟΣ.

Κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα όπως όλοι έχουμε δει φέτος, τον Εργοτέλη του Ογκουνσότο, και του Κουτσιανικούλη (ντύσε τον στα κόκκινα πρόεδρε πριν φθάσει τα 5 εκατομμύρια)

O Ολυμπιακός έπαιξε σοβαρά, πήρε γρήγορα το προβάδισμα και πέρασε ένα ήσυχο δεύτερο ημίχρονο. Σε μεγάλη μέρα ο Ντουντού και σταθερά μαχητικός ο Τάσος Πάντος (οεεεεε οεεεεεεε οεεεεεεεεεεε), πανταχού παρών ο Ντιόγκολ που μπορεί να μη σκόραρε χθες, αλλά απέδειξε για άλλη μια αγωνιστική με την απόδοση του πως είναι ένας επιθετικός παγκόσμιας κλάσης , παλεύοντας την κάθε φάση, διεκδικώντας την μπάλα όπου κι αν βρισκόταν με πείσμα και κόντρα στις κλοτσιές που πλέον έχει συνηθίσει από τη στιγμή που φόρεσε τα ερυθρόλευκα. Όσοι βρέθηκαν και χθες στο Καραϊσκάκη (είμαι κι εγώ στους τυχερούς) απόλαυσαν και πάλι όμορφο ποδόσφαιρο, αλλά και δεν ξέχασαν να αποθεώσουν τον Killer Ντάρκο, τον Ντουντού, τον Ντιόγκο, τον Τζόλε αλλά και τον Κουτσιανικούλη (πρόεδρε μην αργείς) κατά την είσοδο του ως αλλαγή, αλλά και στην ευκαιρία που έχασε προς το τέλος του αγώνα.

Μικρέ Βασίλη, έλα στο θρύλο να μην έχεις αντίπαλο τον Τάσσαρο και τα γκολ θα μπαίνουν πιο εύκολα. Άλλωστε το απέδειξες μεσοβδόμαδα στον πολυμετοχικό πελάτη που θα έχει την τιμή να μας φιλοξενήσει την Κυριακή.

Υ.Γ1 Μου είχε λείψει το βρώμικο 15 μέρες, τέτοιο λουκάνικο δεν το βρίσκεις πουθενά.

Υ.Γ2 Γιατρέ (να σου ζήσει κι από δω) γράψε το μικρό στο θρύλο πριν να είναι αργά και βάλε κάνα σχόλιο, γιορτάρες μέρες έρχονται.

Υ.Γ3 Βιντεάκι σούπερ ακολουθεί, με φάσεις, γκολ, αποθέωση Νταρκο, Τζόλε, Κουτσινικούλη και τα προεόρτια (μήπως θα έπρεπε να φορέσει την Κυριακή ο πελάτης την πρώτη του φανέλα? Τη γνωστή ΡΟΖ ΦΑΝΕΛΑ λέω !!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

de se eida na grafeis gia ta 9 twn mikrwn sthn ilioupoli :P
den peirazei thn me8epomenh kuriakh 8a pame pali prin to mats sto nao na tous doume tous mikrous

O APO KATW SEIRA STO NAO

Ανώνυμος είπε...

...και ο Λετο φαινεται επιτελους να προσπαθει (Νομιζω οτι μετρησα !τρια!(3) τακλιν)

ΥΓ1: κ. Συντακτα, με μετρο τα "βρωμικα, δεν ειστε και κανα μοντελο...

ΥΓ2:Παραδοξο, αλλα χαιρομαι που νικησε ο...παραπληγικος...εεεεε...ωω..ο πολυμετοχικος ηθελα να πω...
Θα μπουνε χαρουμενα και αισιοδοξα την κυριακη στο ΟΑΚΑ τα παλληκαρια που αλωσαν το απορθητο καστρο της Βρεμης....
ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΝΕΡΩΣΟΥΝΕ ΔΙΠΛΑ!!