Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2008

Ανω - κάτω η ΑΝΟΡΘΩΣΗ, πάλι γκαντέμης ο πολυμετοχικός Ευρωπαίος πελάτης μας

Αμέτρητα τα δημοσιεύματα για τα προβλήματα που βασανίζουν την προσεχή αντίπαλο στο Τσάμπιονς Λι (όπως λέει και ο σχολιαστής στους αγώνες του) του πολυμετοχικού πελάτη μας, ΑΝΟΡΘΩΣΗ. Η Ανόρθωση ετοιμάζεται να "κατέβει" στο ΟΑΚΑ και να παλέψει για τη νίκη στον μεγαλύτερο αγώνα της ιστορίας της, ενώ στην Κύπρο έχει εμπλακεί σε μια πολύ σοβαρή κατάσταση, με τον πρόεδρο της σε 3ήμερη κράτηση και τους παίκτες και τον προπονητή τους να τρέχουν για καταθέσεις.
Το απόσπασμα που ακολουθεί είναι χαρακτηριστικό...
"Το αίτημα της αστυνομίας για τριήμερη κράτηση του Αντρέα Παντελή ενέκρινε το δικαστήριο, για διευκόλυνση της ερευνώμενης υπόθεσης για τα έξι αδικήματα για τα οποία έγιναν καταγγελίες από μέλη του ΔΣ.

Οι υποθέσεις που ερευνούν οι αστυνομικές αρχές αφορούν μεταφορές χρημάτων στο προσωπικό λογαριασμό του κ. Παντελή κι αποδείξεις που εκδόθηκαν κι αφορούσαν περιπτώσεις για την μεταγραφή του Τρικά αλλά και τις πληρωμές που έγιναν για τις μεταγραφές των Σόσιν και Σκοπελίτη.

Έγινε επίσης καταγγελία ότι χρήματα που παρέλαβε ο κ. Παντελή από τη διάθεση εισιτηρίων από τον αγώνα... διαβάστε τη συνέχεια στο anorthosis.net


Πάντα άτυχος ο πολυμετοχικός στην Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: