Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2008

4+4+7+8 … = Ώρα για μεγάλες απαντήσεις στο γήπεδο

Τίποτα δεν τελείωσε.

Το πρωτάθλημα έχει πολύ μέλλον ακόμη.

Στο Καραϊσκάκη πάμε μια χαρά και κερδίζουμε εύκολα ή δύσκολα, τώρα είναι η ώρα να βάλουμε τις βάσεις για να χτιστεί η μεγάλη διαφορά. Τώρα που το σύνθημα που ακούστηκε χθες στο γήπεδο μοιάζει αληθινό όσο ποτέ.

ΠΑΟΚ - ΟΦΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΣ

Τώρα που οι άλλοι ψάχνουν προπονητές (επειδή ο Μαραντόνα έκλεισε στην Αργεντινή, καλό θα είναι να εξεταστεί η περίπτωση της … «γυναίκας Μαραντόνα» που έχει και μεγάλο σουξέ) για να κερδίσουν τον Πανσερραϊκό και τον Εργοτέλη είναι η ώρα οι 4 να γίνουν 14 και οι 7 … 17. Ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει ακόμη καλύτερα εντός έδρας (μέχρι στιγμής αισθάνομαι δικαιωμένος για το διαρκείας που αγόρασα) αλλά πρέπει κυρίως να δείξει τις ίδιες αρετές και εκτός έδρας. Η αρχή να γίνει στο Καυτατζόγλειο κόντρα στον Ηρακλή του Μάκη.

Στο Καραϊσκάκη έχουμε αποδείξει πως ακόμη και κόντρα σε διαιτητές Κακούς (και όχι Κάκους – μέχρι και το Word λάθος το βγάζει) μπορεί και κερδίζει δυνατούς αντιπάλους σαν το φετινό ΠΑΟΚ, ακόμη και κόντρα σε παίκτες που πρώτα σημαδεύουν το πόδι και μετά την μπάλα, γνωστούς σε όλη την Ευρώπη για το βρώμικο παιγνίδι τους «τύπου» Νάτσο Γκαρσία, μπορούμε και τελειώνουμε το παιγνίδι σώοι και αβλαβής. Έλαβα mail από φίλους που διαβάζουν αυτό το blog και μου λένε να τα χώσω χοντρά στον τύπο αυτόν που θέλει να ονομάζεται αθλητής. Εγώ απλά θα κρατήσω το επίπεδο κι αυτή την Κυριακή και θα απαντήσω με ένα βιντεάκι από το χθεσινό αγώνα όπου φαίνεται καθαρά ποιά ομάδα έχει εδώ και χρόνια στην Ελλάδα τη νοοτροπία του πρωταθλητή.



Και θα πω για άλλη μια φορά πως ο Ολυμπιακός και φέτος έκανε μεταγραφές όχι μόνο εντυπώσεων, αλλά και ουσίας. Μόνο ο Ολυμπιακός έχει στις τάξεις του έναν Ντιόγκο (για μένα ο χθεσινός MVP). Όπως μόνο ο Ολυμπιακός έφερε στην Ελλάδα τον μάγο Τζιοβάνι, τον Καρεμπέ τον Κοβάσεβιτς και πολλούς ακόμη παίχτες που ομορφαίνουν το άθλημα. Μόνο ο Ολυμπιακός έχει στις τάξεις του έναν Τζόρτζεβιτς που εδώ και πάνω από 10 χρόνια έχει προσφέρει τα μέγιστα και μόνο ο Ολυμπιακός φέρθηκε όπως άξιζε σε περιπτώσεις «τύπου» Πατσατσόγλου που είχε την ατυχία να περάσει έναν σοβαρό τραυματισμό και αντί να βρίσκεται σε κάποιο κανάλι ως σχολιαστής, παίζει σήμερα κανονικά ποδόσφαιρο και μας προσφέρει λίγα μεν (λόγω της θέσης που αγωνίζεται) – όμορφα δε γκολ όποτε του δίνεται η ευκαιρία. Αυτοί οι παίχτες πρέπει να παίζουν μπάλα και όχι σε κάθε ματς να κινδυνεύουν να χάσουν τα πόδια τους από τον κάθε μέτριο «ξυλοκόπο» που θα βρεθεί στο δρόμο τους. Υπάρχουν τρόποι να προστατευτούν και την ευθύνη έχουν οι διαιτητές, οι αθλητικοί δικαστές αλλά και οι διοικήσεις των ομάδων. Εκτός αν οι προαναφερόμενοι δεν ασχολούνται με την ουσία του αθλήματος που είναι Η ΜΠΑΛΑ.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ

ΥΓ1 Μίλτο ελπίζω να σε κάλυψα σήμερα.

ΥΓ2 Κώστα πήρες απουσία. Εμείς δηλαδή που φωνάζαμε … το σπίτι μου το άφησα την γκόμενα παράτησα και ήρθα εδώ για να σου πω Θρύλε μου πόσο σ αγαπώ… νομίζεις πως δεν υπολογίζαμε σε σένα? Φρόντισε την επόμενη Πέμπτη να γυρνάς σε καμμιά Αράχοβα !!!


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΛΟΥΚΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΣ ΜΕ ΤΟ VIDEO ΣOY!!!!!!!!!

Νικος