Πέμπτη 28 Αυγούστου 2008

Γιατρέ βοήθααααααααααααα

Που είσαι γιατρέ?
Χρειαζόμαστε ψυχολογική υποστήριξη ...
... εγώ πρώτα απ όλους.
ο ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΣ αποκλεισμός ΗΡΘΕ, τώρα σειρά έχει η ηρεμία και η προσπάθεια να μη χαθεί μια ολόκληρη χρονιά από ένα πολύ κακό ξεκίνημα... γι αυτό σου λέω γιατρέ βοήθαααααααααα.

Ο Αποκλεισμός δεν ήρθε χθες βέβαια. Όταν έχεις μπροστά σου το στόχο της ανατροπής ενός 3-0 τότε τα πόδια σου είναι βαριά και αν δε σε βοηθήσει η τύχη (που εδώ που τα λέμε στον Ευρωπαίο Ολυμπιακό δεν περίσσευε ποτέ) στο ξεκίνημα του αγώνα, τότε αναγκάζεσαι να τρέχεις σε ειδικούς (στο γιατρό αναφέρομαι πάλι). Μπερδεύτηκα τόσο πολύ χθες ακούγοντας περίπου 40 προπονητές της εξέδρας (δεν μπορούσα ν' ακούσω πιο πολλούς) να φτιάχνουν τη σωστή σύνθεση ... ΝΙΚΗΣ-ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ και τελικά κατέληξα στο συμπέρασμα πως ο μόνος τρόπος που θα μπορούσε να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός χθες για να φέρει την πολυπόθητη σε όλους μας πρόκριση ήταν ένα σύστημα 4-3-4-3 !!!
Έπρεπε δηλαδή γιατρέ μου σύμφωνα με τους ειδικούς να παίζει ο Τζόλε αλλά να μη βγάλει το Λέτο, να μη βγει ο Ντουντού, να βγει ο Μπελούτσι, να μπει ο Ζεβλάκοφ, να παίζει ο Παντούρου, να παίζει και ο Πατσά... γιατί έφυγε ο Νούνιες???... γιατί έφυγε ο Μιχάλης???... να μπει ο Μήτρογλου απ' την αρχή...
... για μέτρα τους τώρα γιατρέ !!!

Εγώ έχω τον κατ εξοχήν υπεύθυνο για τον αποκλεισμό και σας τον παρουσιάζω παρακάτω (για ευνόητους λόγους έχω κρύψει κάποιες συνηθισμένες μεθόδους προπόνησης γιατί έχουμε και ντέρμπι με τον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο).


Είναι δυνατόν να ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ο εικονιζόμενος ??? (ταλεντάρα), που όπως βλέπετε... και προπονείτε καλά, αλλά δεν τρώει ποτέ το βρώμικο χωρίς ενισχυμένο "χρώμα". Ελπίζω το Σάββατο ο συμπαθέστατος Ερνέστος (ο οποίος δεν έχει καμιά σχέση με τους επίσης συμπαθέστατους ... Ντεκάτεν και Νίλσεν - γνωστούς πατριώτες Σουηδούς - του αντιπάλου στρατοπέδου, σύμφωνα με τους σχολιαστές του παιχνιδιού του αιωνίου με μια Τσέχικη πιτσαρία) να μην ξεχάσει στην εξέδρα το μεγάλο ταλέντο μας Ν.Μ.(ο εικονιζόμενος νέος).

Πάντως αν εξαιρέσει κανείς την ... εμπάθεια που δίχνει ο Ερνέστος στο συμπαθέστατο εικονιζόμενο, που όπως αναλύω πιο πάνω είναι
ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ...

... υπάρχουν και κάποιες άλλες ψιλο... λεπτομέρειες - λάθη, που βοήθησαν σ αυτή και κατά την άποψη μου θα τα δει κάποιος που έχει δει και τους δύο αγώνες. Αναγκάζομαι να συμφωνήσω μαζί σου πως αργήσαμε γιατρέ μου, αλλά ως ελαφρυντικό μπορώ να πω πως τελικά πήραμε τον παίκτη που θέλαμε (γιατί εγώ προσωπικά τον Τσεμπούρ που θα τρώει 1 κόκκινη ανά 3 ματς... δεν τον ήθελα στο ΘΡΥΛΟ). Επίσης θέλω να επισημάνω πως αν διακρίνω καλά, ο Ερνέστο έχει κι άλλη εμπάθεια (ελπίζω να κάνω λάθος) και εννοώ τον Αντζα ο οποίος για όσους πρόσεξαν καλά το χθεσινό αγώνα ΕΣΒΥΣΕ κυριολεκτικά τον παίκτη που μας έκανε τη ζημιά στον πρώτο αγώνα.
Πιστεύω πως αν στο πρώτο ματς έπαιζε ο Αντζας, θα είχαμε φύγει από την Κύπρο με σκορ πρόκρισης και το χθεσινό ματς θα είχε ένα σκορ της τάξης του 3-0 τουλάχιστον.
Πιστεύω επίσης πως ο προπονητής (είτε λέγετε Ερνέστο, είτε Ντεκάτεν, είτε ... σερ Τάκης) πρέπει να μην αφήνει ποδοσφαιριστές του (ειδικά όταν είναι νέοι και ... ενθουσιάζονται ή παθιάζονται ή τσαντίζονται πιο εύκολα) να παίρνουν πρωτοβουλίες που μπορεί να "κοστίσουν" πολύ σε πιθανή αποτυχία. Μιλώ για την περίπτωση του χαμένου πέναλτι, που έστω κι αν άργησε προς τιμήν του ο Κος Βαλβέρδε ανέλαβε την ευθύνη και είπε πως ήταν λάθος κίνηση.

Ως ένας ακόμη προπονητής της εξέδρας ΠΙΣΤΕΥΩ πως αυτοί είναι οι τρεις λόγοι της αποτυχίας πρόκρισης στους ομίλους που ο ΘΡΥΛΟΣ είχε συνεχή παρουσία εδώ και 11 χρόνια και θα λείψει φέτος.

Ως φίλαθλος του Ολυμπιακού (από κούνια) εμπιστεύομαι τη διοίκηση και τον προπονητή μας, αλλά όποτε κάνουν λάθη οφείλω να τα βλέπω.

Ως άρρωστος ζητώ βοήθεια γιατρεεεεεεεεεεεεεεε

Εκτός αν ακολουθήσω τη συμβουλή που βρήκα στο youtube.com του άλλου γιατρού...


1 σχόλιο:

melhisedeh είπε...

Lucozate βλέπω αναπτυσσόμεθα! Μπράβο ρε μεγάλε – αν το σκεφτείς ο Θέμος (άλλος ακατονόμαστος) χειρότερα ξεκίνησε ως «μιντιάς»!! Συνέχισε την καλή δουλειά!

Επί των θεμάτων τώρα: 1) Δεν χρειάζεται να είσαι προπονητής, ούτε καν της εξέδρας, αρκεί να έχεις διοικήσει περίπτερο ή στη χειρότερη τον εαυτό σου, ώστε να ξέρεις τι σημαίνει προγραμματισμός (πχ. να μην ξεμένεις από τσιγάρα αν καπνίζεις και από γάλα – να μη ξεχνάμε και τους βρεφοφιλάθλους). 2) Τα είπαμε πως χάθηκε η πρόκριση στην Κύπρο και γιατί. Οσον αφορά το ματς εδώ - πράγματι ένα 3-0 δεν ανατρέπεται εύκολα. Ο μόνος τρόπος είναι να ρισκάρεις – όμως έτσι μπορεί να ξαναχάσεις 3-0, να σου τα φορτώσουν όλα και να απολυθείς. Ο Ολυμπιακός έχει χορτάσει από προπονητές που βρωμάνε δημοσιουπαλληλία. Σε κάποιο τηλεοπτικό σχόλιο πριν από τα παιχνίδια άκουσα ότι ο Ερνέστο «δουλεύει με το υλικό που έχει αν δεν γίνονται δεκτές οι εισηγήσεις του» και ενίοτε μεγαλουργεί θα προσθέσω. Με ζώσανε τα φίδια! Μετά άρχισαν τα μετεγγραφικά και ο καιρός περνούσε και όλο περνούσε. 3) Οι προπονητές που έχουν ταλέντο, έχουν και προσωπικότητα και είναι κουμανταδόροι. Επειδή στα νιάτα μου πέρασα από αποδυτήρια, άλλου ομαδικού αθλήματος θυμάμαι ότι οι πρόεδροι περνούσαν για χαιρετούρες και έβγαζαν λόγω στα τραπεζώματα της ομάδας – στα υπόλοιπα έκανε κουμάντο ο προπονητής - τελεία και παύλα!! Από εκεί αρχίζουν όλα – χωρίς προπονητή με πυγμή, μπορεί να έχεις 11 παιχταράδες και η ομάδα να είναι για κλάματα. Το έχουμε δει και εδώ και στο εξωτερικό. Οι νεαροί παίκτες που παθιάζονται μπορούν να αψηφούν προπονητές μονό αν έχουν «πλάτες». Παιχταράς ο Νερι αλλά μην ξεχνάς τις συμπεριφορές που υποδαύλιζε η διοίκηση για να βγαίνει λάδι την κατάλληλη στιγμή. 4) Καλός ο Άντζας αλλά είναι ασταθής - πολλά και κρίσιμα τα τσαφ (στεκιές χωρίς τεμπεσίρι) που έκανε και κάνει. Να παίζει αλλά δεν είναι αναντικατάστατος.

Το μονό θετικό που εγώ βλέπω είναι ότι ποτέ καμιά ομάδα δεν έκανε αλλαγές ή δεν ανασυντάχθηκε παίζοντας στους ομίλους. Ας μην χαθεί η ευκαιρία!

Ως φίλαθλος του Ολυμπιακού από κούνια και όχι από τις Γαυρογειτονιές αλλά σε απόσταση αναπνοής από τη Βαζελολεωφόρο (και γλιστράει!! όλο τούμπες τρώγαμε, ιδίως το χειμώνα!) εμπιστεύομαι πριν απο όλα την κρίση μου και την κρίση των σκεπτόμενων Ολυμπιακών, αξιολογώ τον προπονητή στο σύνολο της παρουσίας του και κρίνω αυστηρά τη διοίκηση. Κυρίως δεν βαπτίζω το Δεσπότη Παναγιώτη – θέλω θέαμα και αποτελέσματα με καλή μπάλα (δεν με ενδιαφέρει η μίζερη καραμέλα της μετριότητας που λέει: Πάνω από όλα το αποτέλεσμα!). ΄Αλλωστε η απλή λογική και οχι η Βίβλος του Ποδοσφαίρου) λέει: Αν παίζεις καλά παίρνεις και αποτελέσματα). Πάνω από όλα το θέαμα – η μπάλα είναι θέαμα, είναι διασκέδαση – είναι το «όπιο των λαών» παραφράζοντας το Λένιν (τον γνωστό ταριχευμένο Ρώσο επαναστάτη – της προ Αμπραμοβιτς εποχής). Μην ξεχνάς το «ο πελάτης έχει πάντα δίκιο» δεν αναφέρομαι στους γνωστούς «πελάτες».

Όσον αφορά την συμβουλή του άλλου γιατρού ένα έχω να πω: - Δυστυχώς αυτοί και έτρεχαν και «πηδούσαν». Ελπίζω να μην σου μείνει ψυχικό τραύμα, άλλωστε Έλληνες είναι και αυτοί - δες το πατριωτικά ( η δική μου σεξολογική συμβουλή)!

Αντε γειά πρωτάθλημα ξανά στον Πειραιά