Πέμπτη 21 Αυγούστου 2008

Έχουμε "ΚΑΡΥΔΙΑ"

Ο ΘΡΥΛΟΣ έχει καρύδια ... ήρθε η ώρα να κάνει χρήση.


Στο μάτς της χρονιάς με την Ανόρθωση πρέπει να πάρει την πρόκριση και θα την πάρει !


Η συνταγή είναι γνωστή, το υλικό υπάρχει και φθάνει για να ρίξει 4. Αρκεί να σταματήσουμε την "παιδική χαρά" στην άμυνα, να εκμεταλευτούμε την επιθυμία του "Ράστα" να κάνει απόσβεση επιτέλους, το πάθος του Ντουντού και του Λέτο (αν δεν του κάνει βουντού ο Τζόλε απ' τον πάγκο) και τον τσαμπουκά του Killer Ντάρκο.



Ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται την παρουσία του Ντιόγκο για να πάρει το σκορ που επιθυμεί. Ο παικταράς μας θα έχει την ευκαιρία να μας δείξει τι αξίζει στα ματς που θα ακολουθήσουν και τότε είμαι σίγουρος πως θα τον κάνουμε να νιώσει ακόμη περισσότερο ΓΑΥΡΟΣ.


ΘΡΥΛΕ ΠΑΙΞΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑ

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που ξέρω είναι ότι έχω πάρει 10 κιλά από τα βρώμικα από πέρσι

Ανώνυμος είπε...

αυτο που ξερω πατε γηπεδο ο αλλος πηρε 10 κιλα

lucozate είπε...

Μην ψάχνεις να βρεις δικαιολογία για τα κιλά σου φίλε. Το βρώμικο είναι μια απο τις γηπεδικές απολαύσεις που δε θα κόψουμε ποτέ! Δώσε χρώμα στο βρώμικο σου.

Ανώνυμος είπε...

pao ole ole ole ole

melhisedeh είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
melhisedeh είπε...

Είναι αλήθεια οτι υπάρχει και υλικό και καρύδια. Υπάρχει όμως και πρόβλημα! Αργήσαμε πολύ φέτος και ελπίζω να μην το πληρώσουμε ακριβά. Η Ευρώπη χρειάζεται εκτός απο επενδύσεις σωστό προγραμματισμό και επιστημονική διοίκηση. Πρέπει επιτέλους κάποια στιγμή η προετοιμασία να γίνεται έγκαιρα ανάλογα με τους στόχους της ομάδας και με όλους τους παίκτες που θα έχει επιλέξει ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. Δύσκολα τα πράγματα αλλά να παίξουμε τη μπάλα που ξέρουμε και οι παίκτες να τα δώσουν ΟΛΑ! Όσο για τα κιλά κόψτε το delivery μετά το γήπεδο, άλλωστε τα βρώμικα αδυνατίζουν (με συχνές γαστρεντερικές επιπτώσεις).

Ανώνυμος είπε...

Η ΟΜΑΔΑ ΦΕΤΟΣ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΔΕΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ Κ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΥΔΙΑ.(ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΡΥΔΙΑ Κ ΦΡΥΔΙΑ ΑΛΛΙΩΣ ΤΡΑΒΑ ΑΛΛΟΥ)ΕΠΕΙΔΗ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΕΧΕΙ ΦΡΥΔΙΑ Κ ΤΟ'ΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ."ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ"...ΘΥΡΑ-7 ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ Κ ΑΠΟ ΠΑ(ΝΤΟΥ).-

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερούδια μας!
Καλό μας φθινόπωρο!
Καλές νίκες στις ελληνικές ομάδες εκτός συνόρων... τώρα όσον αφορά εντός των συνόρων... ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ στην ΑΕΚάρα μου!
:-)
Χαιρετώωωωωω....