Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2011

Διαιτητής ολίγον ... δροσερός (Δε βγαίνει μάνα μου)

Το πρωί διαιτητής και το βράδυ ... τραβεστί !

Ο Valério Fernandes Gama είναι 32 χρονών και του αρέσει να έχει τη σφυρίχτρα στο στόμα, την τσαχπινιά στο μάτι και το βράδυ να δίνει το σόου του στις πίστες, όπως δήλωσε στην βραζιλιάνικη εφημερίδα "φόλα" (folha.com) ...


MINHA HISTÓRIA

VALÉRIO GAMA, 32

Eu descobri que era gay aos dez anos. Fui percebendo que não gostava de mulher. Brincava com meninos e sentia interesse por eles. Nunca contei para a minha família. Minha mãe já percebeu, meu pai até hoje é contra.
Comecei a me interessar por futebol assistindo aos jogos da Copa de 1994, nos EUA. Eu tinha 15 anos. Entrei no futebol pra ser goleiro. Eu era o terceiro goleiro de um time aqui da minha cidade... η συνέχεια εδώ

Τι να κάνει ? Δε βγαίνει μάνα μου !

Από τα παραπάνω βέβαια βγαίνει ένα συμπέρασμα !
Δείτε τη διαιτησία με άλλο μάτι, δείτε την πραγματικότητα στο Ελληνικό πρωτάθλημα και πετάξτε την καραμέλα της δήθεν παράγκας ειδικά όσοι υποστηρίζετε την ομάδα με τα λαχανί.
Ο ΘΡΥΛΟΣ φέτος παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο και "πνίγει" με τα ασταμάτητο πρέσινγκ του τον κάθε αντίπαλο. Δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση και η διαφορά των 7 βαθμών θα παρακαλείτε σε λιγάκι να παραμείνει εκεί, για να μην πάθετε κρυοπαγήματα ! Τους υπεύθυνους για το φετινό σας χάλι θα τους βρείτε στις διοικήσεις των ομάδων σας (όσοι έχετε), στις τρέχουσες και σ αυτές που πέρασαν και δεν ακούμπησαν.

ΩΣ ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΚΟΥΠΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: