Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Επτά αγώνες παρακαταθήκη για μια νέα χρυσή δεκαετία

Ξεκινάει σήμερα για την ομάδα μια δύσκολη σειρά αγώνων που μπορεί να σημαίνει όμως κι ένα νέο ξεκίνημα για μια πορεία ανάλογη ή και καλύτερη αυτής που όλοι παρακολουθήσαμε τα τελευταία 14 χρόνια, με μόνο 2 χαμένα πρωταθλήματα.

Δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει την απόλυτη κυριαρχία του ΘΡΥΛΟΥ στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα χρόνια που πέρασαν, όπως και δεν μπορεί να χαρακτηρίσει επιτυχημένη τη φετινή χρονιά. Τα έχουμε ξαναπεί άλλωστε πως φέτος έγιναν πολλά λάθη τα οποία πρέπει να μην επαναληφθούν.

Σήμερα λοιπόν, αλλά και στα ματς που θα ακολουθήσουν σ ένα "τουρνουά" που ο Ολυμπιακός δεν έχει προηγούμενη εμπειρία ειδικά σε σχέση με τους 2 από τους 3 αντιπάλους πρέπει να δείξει πως παραμένει το "μεγάλο αφεντικό".

Ο λαός του θρύλου θα γεμίσει και πάλι το Καραϊσκάκης και θα είναι όπως πάντα ο 12ος παίκτης. Όσο για τους υπόλοιπους 11 βασικούς παίκτες του ανεξάρτητα απ το αν θα συνεχίσουν να βρίσκονται όλοι στην ομάδα την επόμενη χρονιά (μια και όπως δείχνουν όλα θα είναι χρονιά εκκαθαρίσεων) ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ, αλλά και να δώσουν τη δική τους απάντηση μέσα στο γήπεδο για την έντονη αμφισβήτηση και ίσως αν είναι τυχεροί να έχουν την τύχη να είναι μέλη μιας ομάδας που θα επαναλάβει τις επιτυχίες που είχε έως και πέρυσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: